Svaki horoskopski znak ima svoj cvijet. Znate li koji je vaš?

Svaki horoskopski znak, kažu astrolozi, ima svoj cvijet.

Jeste li znali svoj mjesec rođenja?

Ovan – tulipan

Pripadnici ovog vatrenog znaka samouvjereni su i nepopustljivi. Puni su zarazne energije, uvijek spremni preuzeti vodstvo i spremni na avanturu umjesto hodanja utabanim stazama.

Njihov rodni cvijet je tulipan. Ovnovi cijene neočekivane znake pažnje i ako im želite pokloniti buket koji će odgovarati njihovom entuzijazmu i žaru, odaberite crvene tulipane.

Bik – ljiljan

Iako je prva stvar koja vam padne na pamet kada pomislite na bikove njihova tvrdoglavost, važno je napomenuti da oni zapravo kriju toplu, romantičnu i vrlo osjetljivu stranu.

Upravo zato im pristaje njihov rodni cvijet, vrlo romantičan i opojan ljiljan.

Blizanci – ruža

Oni su svestrani, prilagodljivi i imaju divlju maštu. Blizanci su jedan od najkreativnijih znakova zodijaka, vrlo su društveni i zaigrani.

Njihov rođeni cvijet je ruža, koliko god oni bili svestrani. Ovisno o boji, ruže nose različite poruke i poklanjaju se u raznim prigodama, a baš poput blizanaca, nisu jednodimenzionalne.

Rakovica – ševa

Rakove smatramo najemotivnijim horoskopskim znakom, pa stoga ne čudi što u njihovim redovima nalazimo najnepopravljivije romantičare.

Osjetljivi su, smireni, strpljivi i potpuno posvećeni svojim voljenima. Takozvana larkspur njihov je rodni cvijet i vjeruje se da simbolizira otvoreno srce, a to je upravo srce raka.

Lav – suncokret

Dominantan, snažan, dostojanstven, samouvjeren – sve to i još puno više! Društveni Lavovi odlično se snalaze kada su u središtu pozornosti, a zbog svojih kvaliteta tamo lako i stižu.

Njihov rođeni cvijet je suncokret, grandiozan baš poput karakteristika lavova.

Djevica – bijeli rad

Najveći perfekcionisti među horoskopskim znakovima imaju oko za detalje, fokusirani su i vrlo praktični. U početku su pomalo suzdržani i sramežljivi, no krasi ih jednostavnost.

Jednostavan i nenametljiv je i njihov rodni cvijet – bijeli rad.

Vaga – hortenzija

Postoji li netko šarmantniji od Vage? Ovi karizmatični, pošteni, komunikativni i sofisticirani šarmeri naprosto su očaravajući. Vaga je personifikacija ravnoteže i harmonije.

Hortenzija je takva. Njegova čvrsta drvenasta stabljika i grozd nježnih malih cvjetova uspostavljaju ravnotežu između dvije suprotnosti.

Škorpion – božur

Moćni Škorpioni slove kao jedan od najintenzivnijih znakova. Vrlo su strastveni, uvjerljivi, duboko osjetljivi i vođeni svojim emocijama.

Raskošni božuri njihov su rodni cvijet. Sami po sebi vizualno moćni, odišu luksuzom i romantikom pa savršeno odražavaju osobnost Škorpiona.

Strijelac – karanfil

Strijelac spaja fizičku i intelektualnu snagu. Neovisni su, pustolovni, uvijek željni novih avantura, puni energije, ambiciozni i optimistični.

Njihov rodni cvijet su karanfili, koji se smatraju vrlo otpornim i dugovječnim cvijetom te stoga simboliziraju snagu i izdržljivost strijelaca.

Jarac – afrička ljubičica

Dobri stari Jarci spadaju u skupinu stabilnijih i ozbiljnijih znakova zodijaka. Odgovoran i pouzdan, s obje noge čvrsto na zemlji.

Afrička ljubičica, koja simbolizira vjernost, njihov je rodni cvijet, idealan za taj vjerni i odani znak.

Vodenjak – orhideja

Najveći avanturisti zodijaka – neovisni, pošteni i odani. Vodenjaci kroz život idu vođeni svojom intuicijom, a duhovnost im je vrlo važna.

Za njih se često kaže da su vrlo posebni, kao njihov rođeni cvijet, graciozna i jedinstvena orhideja.

Riba – Alstroemeria

Suosjećajne ribe sanjari uvijek dopuštaju svojim emocijama da nadjačaju razum i intelekt. Ribe se vode svojim velikim otvorenim srcem.

Pripadnici ovog znaka su eterični i nježni, poput rodnog cvijeta, prekrasne alstromerije.

Izvor: Alo.rs

Koliko svakom horoskopskom znaku treba da oslobodi svoj bijes?


luftika.rs

drugi upravo čitaju