SVAĐA ZBOG UTAKMICE, RASPRAVA OKO NOVCA? OTAC JE PROVOCIRAO SINA, SVE SE KOBNO ZAVRŠILO

Iako nikada nije bilo prijava nasilja, kako je potvrdila i policija, Dejan je imao potrebu kažu njegovi poznanici, da njegova bude posljednja i da bude neprikosnoveni autoritet u svakom pogledu.

Jedan od poznanika Dejanovih kaže, da te svoje agresivne osobine, otac koji je ubio sina, nije ispoljavao do sada u društvu, ali je na neobičnoj sitnici, detalju, okidač takvog ponašanja u njegovoj glavi imao dramatičan ishod.

  • Nevjerovatno nam zvuči, ali navodno je sve bilo u redu u kuću, dok je sin Milan tamo boravio sa ocem sa kojim je gledao utakmicu. Došlo je do manje prepirke, koja je postala žučnija, pa je sin ostavio Dejana navodno i napustio kuću. Kada se vratio, kako se se spekuliše, otac je ponovo provocirao, izazivao svađu koja se završila kobno, tako što je Dejan nožem izbo sina, kaže poznanik i dodaje da ne može da vjeruje da takav verbalni sukob može dovesti do ubistva i to rođenog djeteta.
svađa zbog utakmice, rasprava oko novca? otac je provocirao sina, sve se kobno završilo
Ilustracija

Nezvanično se saznaje da je majka Maja (47) pokušala da zaštiti dijete ali je i sama zadobila udarce po glavi i tijelu, te je hospitalizovana u subotičkoj bilnici.

  • Taj otac je trebalo da se liječi odavno, ako je bio u stanju da zbog svađe oko utakmice ubije i dijete i povrijedi suprugu. Da li je koristio neke supstance, alkohol koje su ga držale u takvoj agresiji da se nije smirio, nego izvršio ubistvo, nismo sigurni, ali sada čujemo razne spekulacije. Čekamo zvanične potvrde da istraga kaže šta se zapravo desilo što je dovelo oca u tako tešku agresivnu situaciju, da ubije sina. Pominju se i neki drugi razlozi, nesporazumi oko finansija, ali spekuliše se i čaršijskim nezvaničnim detaljima, pa je teško bilo šta od tog potvrditi, kaže jedan od poznanika porodice.

Dejan je uhapšen, a za 48 sati biće prpiveden u Više tužilaštvo, gdje će dati svoj iskaz oko okolnosti ubistva svog djeteta, koje je osumnjičeni počinio u svojoj kući, u Plitvičkoj ulici u Subotici, piše Kurir.rs.

hayat.ba

drugi upravo čitaju