SUTRA UKOP DJEČAKA (9) KOJI JE NASTRADAO U TRAGEDIJI: POZNATO STANJE DEVOJČICE (11) I OCA

To su potvrdili najbliži članovi porodice koji su se danas okupili u kući tuge.

Kako je navela Dragana Mitrović, portparolka Opšte bolnice u Loznici, djevojčica stara 11 godina i otac Dragan (39), koji su hospitalizovani zbog gušenja gasovima kada se pokvario agregat, stabilnog su opšteg stanja. Djevojčica leži na pedijatriji, a otac u jedinici intenzivnog liječenja.

Dvoje najmlađe djece je zbrinuto kod rođaka.

U kući u kojoj se dogodila tragedija danas se pojavila i majka koja je porodicu navodno napustila prije tri godine i tetka četvoro mališana koji su ostali da žive sa ocem Draganom.

sutra ukop dječaka (9) koji je nastradao u tragediji: poznato stanje devojčice (11) i oca
SUTRA UKOP DJEČAKA (9) KOJI JE NASTRADAO U TRAGEDIJI: POZNATO STANJE DEVOJČICE (11) I OCA

Ahmetovići su živjeli teško, naročito od kada se otac razbolio i više nije mogao da radi i zarađuje kao ranije. Jedva su se prehranjivali od socijalne pomoći i dječijeg dodatka koji su bili jedini stalni prihod.

  • Djeca su bila poslušna iako su živjela u teškim uslovima. Najstarija djevojčica je najviše pomagala, umjela je da umjesi hljeb, skuha ručak i pospremi po kući. Ona je sada u bolnici i molimo se da prežive i ona i otac – kažu u selu.

U trošnoj kući Ahmetovići su koristili agregat za osvjetljenje i grijanje, pa se pretpostavlja da su se dječak, njegova starija sestra i otac nagutali otrovnog dima zbog kvara na aparatu.

Uviđaj na mjestu tragedije su obavili pripadnici policije iz Loznice, a istragu sprovodi osnovno javno tužilaštvo koje je naredilo i obdukciju tijela nastradalog dječaka.

hayat.ba

drugi upravo čitaju