SUPER SE SLAŽU: Ava Karabatić se javno ljubila s bivšim natjecateljem “MasterChefa”

Domaća pjevačica i starleta, Ava Karabatić, gostovala je u emisiji ‘AmiG Show’ gdje je tijekom nastupa u zanosu poljubila zvijezdu ‘MasterChefa’ – Marija Tomasa.

Naime, Ava i Mario su nedavno snimili pjesmu ‘Fer igra’, s kojom Splićanka namjerava vratiti staru slavu, a Sceni je priznala veže li ih nešto više od prijateljstva.

SUPER SE SLAŽU: Ava Karabatić se javno ljubila s bivšim natjecateljem “MasterChefa”
  • To je filmski poljubac, čisto da začinimo priču pošto se pjesma zove ‘Fer igra’. Ništa više. Super se slažemo i najbolji smo prijatelji – kazala nam je.

Inače, Marija je domaće gledateljstvo upoznalo u ‘MasterChefu’ i ‘Večeri za pet’, a nedavno je objavio i spot za pjesmu ‘Bella’ u kojem se pojavljuju Ava Karabatić i bivša kandidatkinja showa ‘Ljubav je na selu’ – Victoria Memić.

Podsjetimo, Ava 2. svibnja slavi 36. rođendan pa se tim povodom podvrgnula estetskim korekcijama lica. Radila je botox na čelu i očima, hijaluronski filer u obrazima i usnama te laserski korigirala kapilare na licu.

super se slažu: ava karabatić se javno ljubila s bivšim natjecateljem “masterchefa”
SUPER SE SLAŽU: Ava Karabatić se javno ljubila s bivšim natjecateljem “MasterChefa”

Karabatić se posvetila i sportskom novinarstvu kako bi što bolje popratila nadolazeće Europsko nogometno prvenstvo, a svojevremeno nam je otkrila tko su joj uzori.

  • Nitko ne zna da sam radila intervjue s poznatim sportašima jer sam u Sarajevu završila privatni fakultet za sportskog novinara. Jedan od njih je Sol Campbell s kojim sam se vidjela u Manchesteru, a radila sam i s Batistutom. Razmišljam da se pojavim na Euru pogotovo jer volim hrvatsku repku, ali i Italiju i Španjolsku. Uzor su mi Maradona, Casillas, Totti, Pirlo i od naših Pašalić – kazala nam je.

(Express / Scena.story.hr)

SUPER SE SLAŽU: Ava Karabatić se javno ljubila s bivšim natjecateljem “MasterChefa” Express.

express.ba

drugi upravo čitaju