Stanijin dečko otvorio dušu: “Sramota me je da kažem da ne znam ni da li je dijete moje”

Nakon višednevnih navoda o tome kako je oženjen ušao u vezu sa Stanijom Dobrojević, da se predstavlja kao milioner iako to nije, te da je navodno u domu ostavio sina, Asmin Durdžić se oglasio za medije.
Otkrio je kada je upoznao Staniju:

 • Upoznali smo se prošlog ljeta, ali šansu mi je dala tek ovog ljeta. Odbijala je kontakt sa mnom jer sam druge vjere i njoj je to predstavljalo veliki problem.
  Za vezu sa Aneli rekao je slijedeće:
 • Razišli smo se prošlog ljeta u junu. Od tada ja vodim svoj život, ali smo ostali u prijateljskom odnosu zbog male. Živjela je u jednoj od mojih kuća u Austriji do zime ove godine.
  Stavio je tačku i na spekulacije o braku:
  Nikad nisam bio u braku, ni vjerski ni na papiru. Sporna slika u medijima nema veze s vjerskim vjenčanjem, u pitanju je nešto skroz drugo. Da je bilo šerijatsko vjenčanje takođe bi moralo da bude zabilježeno na papiru.
  Za Aneli je otkrio da boluje od anksioznosti i mora da pije pilule zbog toga te je priznao da ju je vodio kod hodže da joj pomogne (kada je i nastala sporna fotografija sa hodžom), jer je prijetila da će da baci i sebe i dijete sa prozora.
  O prepiskama za iznos alimentacije kaže:
 • Dogovoreno je bilo da ću davati svaki mjesec 2.000 eura, ako bude kako treba vodila računa o djetetu, ali ona mi je prošli mjesec uzela 4.000 eura da bi svaku noć izlazila po klubovima, koristila narkotike, a malu ostavljala kod majke…
  Dodaje da nije istina da ju je izbacio iz kuće, naprotiv dao joj je jednu od kuća u Austriji i obnovio joj kuću u Dubrovniku.

Otkrio je da je pokrenuo tužbu jer je dijete ostavila samo te otkrio da je upitno da li je on otac, jer navodno je Aneli upoznao kada je radila u Švicarskoj:

 • Bio sam jednu noć s njom i poslije je nisam vidio 3 sedmice, da bih onda dobio vijest da je trudna. Ni dan danas nisam dobio DNK. Ali, sramota me je da pričam o tome.
  Dodao je i slijedeće:
 • Ja nisam iz ovog javnog svijeta niti želim da sam dio toga, ali ovaj put se ogašavam samo zbog nje, jer ona ništa nije kriva i nije zaslužila ovaj medijski linč. Teško mi je da čitam sve ove laži o njoj, da je ona nekome otela muža, preotela me nekome ili bilo šta slično. Imao sam ja žena poslije Aneli za koje je ona znala, ali kao da je dočekla priliku za Staniju da postane i ona poznata i uđe u tu Zadrugu da vara čitavu naciju! Stanija je mene krila od porodice zbog moje vjere, a sad čitaju da je preljubnica, rasturačica brakova i sramota me je od njene porodice što moraju sve to da čitaju.
  Otkrio je i da ima planove za vjenčanje sa Stanijom:
  -Stanija je za mene prava žena i u njoj sam našao sve što sam čitav život tražio. I boriću se časno za njenu ljubav!
  (Express/Telegraf.rs)

Stanijin dečko otvorio dušu: “Sramota me je da kažem da ne znam ni da li je dijete moje” Express.

express.ba

drugi upravo čitaju