Stadion GOŠK-a konačno dobio rasvjetu

Stadion nogometnog kluba GOŠK iz Gabele je večeras konačno dobio rasvjetu čime je ovaj hercegovački klub okrenuo novu stranicu u historiji svoga djelovanja, jer mu je omogućeno da na svome trenu utakmice igra i u noćnim satima.

Informaciju o službenom puštanju reflektora u rad hercegovački klub je objavio na društvenim mrežama. Ističući značaj ovog pothvata iz kluba navode, “Možda Troja u Gabeli nije dokazana, ali reflektori jesu”.

“Dragi prijatelji, stadion ‘Perica Pero Pavlović’ u Gabeli večeras sija u svom sjaju, reflektori su službeno pušteni u rad! S ponosom iščekujemo mnoge nezaboravne trenutke, utakmice i događaje!”, naveli su iz kluba.

Ovim infrastrukturnim zamahom, kako ističu iz kluba, započinjemo novo poglavlje u sportskoj povijesti grada Čapljine, te je na pomolu i prva povijesna noćna utakmica, koju će odigrati NK GOŠK na svome terenu.

Zahvalili su svima koji su učestvovali u ostvarivanju ovog projekta, pozivajući ljubitelje nogometa da uživaju na utakmicama koje će se igrati i u noćnim satima na tom stadionu.

NK GOŠK će na stadionu pod reflektorima prvu utakmicu zaigrati u subotu protiv Sarajeva.

Objava Stadion GOŠK-a konačno dobio rasvjetu pojavila se prvi puta na Gol.ba.

gol.ba

drugi upravo čitaju