ŠTA SE DESILO MARINI PERAZIĆ? Pjevačica drastično smršala

Od prvog gostovanja na televiziji, gdje je imala zadatak da otpjeva jednu pjesmu Marina Perazić postala je velika zvijezda.

Cijela bivša Juga uživala je u posebnoj izvedbi, prepunoj seksepila i numerama koje su u to vrijeme pripadale grupi “Denis & Denis”. Izgled Marine Perazić tada bio je na svjetskom nivou, a toj ljepoti apsolutno niko nije mogao da odoli. Seksepil je bio sinonim za njeno ime, što joj, kako je kasnije tvrdila, nije u početku imponovalo.

– Pojavila sam se na svojoj prvoj emisiji, otpjevam tu pjesmu sa uzdasima i odjednom sam bila proglašena seks simbolom, a ja imam diplomu inženjera građevine, to je za mene na neki način bila uvreda – kazala je Marina koju je svojevremeno časopis “Rock” proglasio za najljepšu i najpopularniju pjevačicu.

Izgled Marine Perazić s godinama se mijenjao, što je i normalno jer s godinama dolaze bore i starost na kraju krajeva. Ipak, ona se nikada nije dala slomiti.

Uvijek je vodila računa o svom tijelu, jedno vrijeme je čak bila i instruktor joge, a i danas vrlo uporno vježba, iako je često po sopstvenom priznanju vodila veliku borbu sa viškom kilograma.

Marinu fanovi prate putem Instagrama i tu se najbolje može vidjeti o kakvoj promeni je riječ. Takođe ona tu dijeli objave iz privatnog života koji je bio vrlo buran.

Domaći mediji su pisali o njenoj vanbračnoj zajednici sa bubnjarem EKV-a Ivanom Feceom Firčijem sa kojim je dobila dvije kćerke i jedno vrijeme se zbog njega preselila u Njujork.

Tamo je radila razne poslove od čistačice, do bejbisiterke, menadžerke lokala a sve u cilju da prehrani porodicu. Kada je došlo do razdora porodice ona se sa kćerkama spakovala i vratila u Zagreb.

Pričala je kasnije učesnica Farme da ju je nevjenčani suprug psihički i fizički zlostavljao.

–Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim. Shvatila sam da ne vrijedi sa njim ulaziti ni u kakvu raspravu. Bio je prijek po prirodi. Želio je da me provocira. šutila sam zarad mira u kući, kako bih sačuvala svoje lijepe zube, nos, vilicu… Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo – iskrena je bila Marina koja je proslavila 65. rođendan što je povod da joj čestitamo i poželimo da ostane doslijedna sebi.

(Express/Espreso)

ŠTA SE DESILO MARINI PERAZIĆ? Pjevačica drastično smršala Express.


express.ba

drugi upravo čitaju