SRBIJANSKA VODITELJICA VODILA EMISIJU U OBUĆI OD KOJE BUKVALNO ZASTAJE DAH: Jeste li ikada vidjeli duže?

Aleksandra Jeftanović, poznato TV lice, se poslije rođenja djece pojavila u još boljem izdanju, a svakog dana zadaje domaći zadatak kolegicama kada je u pitanju stajling.

Voditeljica Aleksandra Jeftanović (47) bila je jedno od najzapaženijih lica Pink televizije. Najveću popularnost stekla je vodeći emisiju zabavnog formata, “City”, a mnogi se sjećaju početaka rijalitija, kada je upravo ta ljepotica počela da vodi neke od prvih sezona “Farme”. Ona trenutno sa prijateljem i kolegom Boškom Jakovljevićem vodi emisiju zabavnog formata na televiziji K1, a nedavno se pojavila u spektakularnom izdanju. Naime, fotografija koju je Jeftanovićeva objavila na Instagramu učinila je da se mnogi zapitaju da li se ona u tom izdanju sprema da vodi emsiju ili da prošeta pistom usred Njujorka.

Aleksandra je na sebi imala krem rolku bez rukava, dok je u donjem dijelu nosila crnu dugu suknju koja je imala šliceve sa obje bočne strane. Suknja je u struku imala i crni pojas, a kako je voditeljica sjedila na barskoj stolici, njeni krajevi otvarali su se i tako prikazivali kompletne Aleksandrine noge.

Mnogi znaju da je voditeljica i u ovim godinama rijetko zgodna žena, ali njene noge sada nismo mogli da vidimo budući da ih je prekrio par originalnih svijetlo krem, dugih čizama koje su dosezale skoro do vrha butina popularne voditeljice. Kosa je oduvijek bila njen zaštitni znak, tako je i sada pustila dugu crnu kosu da opušteno pada.

– Radno i paradno – kratko je napisla Jeftanović u opisu fotografije.

Uslijedile su mnogobrojne reakcije.

(Express/srecna.republika.rs)

SRBIJANSKA VODITELJICA VODILA EMISIJU U OBUĆI OD KOJE BUKVALNO ZASTAJE DAH: Jeste li ikada vidjeli duže? Express.


express.ba

drugi upravo čitaju