SRBIJANSKA PJEVAČICA DOŽIVJELA SRČANI UDAR USRED SNIMANJA EMISIJE!

Kako je opisivala, bol je bio veoma jak, ali je i ranije osećala tegobe, koje je zanemarivala

Pjevačica Ivana Peters suočila se sa velikim problemom prije nekoliko godina kada je usred emisije doživjela infarkt.

U više navrata pjevačica se osvrtala na ovaj događaj, koji se odigrao u vrijeme kada još nije zagazila u 40. godinu života.

srbijanska pjevačica doživjela srčani udar usred snimanja emisije!
SRBIJANSKA PJEVAČICA DOŽIVJELA SRČANI UDAR USRED SNIMANJA EMISIJE!
  • Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvijestila, a kada sam došla sebi, uslijedio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40 i žestoka pobornica veganske ishrane, doživjela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije – ispričala je jednom prilikom Ivana.
    Ivana Peters zagovornik je veganske ishrane i zdravog života, a infarkt koji je doživjela u mladim godinama promijenio joj je život.
  • Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i namještanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije ‘Ko je kod Koje’ nisam osjetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživjela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za čitav život – istakla je pjevačica.

Do danas nema zaključka zašto joj se tako nešto dogodilo.

  • Presudne su bile neke druge stvari, ne godine, a ni genetika, jer u mojoj porodici niko nije imao srčanih problema. Bio je povišen holeserol, ali to je bilo tako i dok sam bila mlađa. Ljekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo – rekla je jednom prilikom Ivana.

Lijekovi su njena svakonevica, a zbog malokrvnosti morala je da počne i da jede meso.

Kako je zaključila, muzička karijera je nešto što nikada neće zapostaviti, ali je odlučila da povuče ručnu.

-Život je jedan, a u mom slučaju stres je ono što mi apsolutno nije potrebno. Shvatila sam da je brz stil života ono što mi nikako ne prija, a ova životna lekcija ima za mene dragocjenu vrijednost. Naučila me je da čuvam svoje zdravlje jer, na kraju dana osim porodice, ne postoji ništa preče od toga – rekla je Ivana Peters za tada za medije.

SRBIJANSKA PJEVAČICA DOŽIVJELA SRČANI UDAR USRED SNIMANJA EMISIJE! Express.

express.ba

drugi upravo čitaju