Srbija: Ubio oca, baku i djeda zbog nemogućnosti da ih dalje njeguje

srbija: ubio oca, baku i djeda zbog nemogućnosti da ih dalje njeguje

Mladić je odmah priznao policiji krivnju i rekao da je počinio ubojstvo iz samilosti.

Uhićen je dvadesetdvogodišnjak koji je danas poslijepodne počinio trostruko ubojstvo u obiteljskoj kući u Knjaževcu, ubivši lovačkom puškom svoje članove obitelji. Tragično ubojstvo je šokiralo građane jer osumnjičeni mladić nije bio osuđivan ni registriran za kazneno djelo. Naime, mladić je djedovom puškom ubio svog oca(60), baku(83) i djeda(81).

Nakon očevida na mjestu zločina policajci su za Kurir javili kako je tijelo oca pronađeno u hodniku, a u dnevnoj sobi tijela bake i djeda dok je televizija još bila upaljena.

Mladić je odmah nakon ubojstva priznao policiji krivnju te rekao da je ubojstvo počinio iz samilosti jer se više nije mogao brinuti o svojoj obitelji, navodeći da je djed bio senilan, a otac i baka bolesni. “Uhićen je i priznao djelo. Policiji je rekao da nije više mogao brinuti o njima”, rekao je ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić, prenosi Telegraf.

Ovaj stravičan događaj šokirao je lokalnu zajednicu i izazvao brojne reakcije. Policija nastavlja istragu kako bi se utvrdili svi detalji i motivi ovog tragičnog zločina.

Objava Srbija: Ubio oca, baku i djeda jer se nije više mogao za njih brinuti pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Javno.ba )

drugi upravo čitaju