31.6 C
Sarajevo
Pon, 06, 22

SRAMOTA NAS JE: Oglasila se baka trudne Viktorije Mitrović i progovorila o “Zadruzi”

Regina Spasić, baka Viktorije Mitrović, koja je u drugom stanju u Zadruzi progovorila je kako ljudi u njihovom selu gledaju na učešće njene unuke u rijalitiju.

Ja nemam vremena da pratim. Kažu sve najgore. Tako ne bi trebala da radi jedna majka maloljetnog djeteta, ponašanje nula. Nemam komentara za nju. Mi to nismo očekivali, mi smo baš totalno iznenađeni i povređeni sa njijenim ponašanjem. Ona nije bila ta osoba. Prvih mjesec dana je bila okej, a poslije kad je krenula sa Markom… Da li je ona luda ili nema mozga? Ne znam. Njoj to ne treba, a ona nema krov nad glavom – počela je Regina, pa je na pitanje da li dolazi Viktorijin bivši muž dodala:

Dolazio je njen tata. Bio je u decembru na pet minuta i sad je bio na pola sata. On je njoj donio patike, jednu jaknicu i dvije čokoladice. On više priča o Viktoriji, a ne o djetetu. Ona razumije da mama ima dečka Marka. On je opsjednut Viktorijom. On kad dođe ovdje, ne mari za djetetom – rekla je Regina u “Premijeri Vikend Specijal”.Progovorila je i o Viktorijinim roditeljima.

PROČITAJ  U ovoj skromnoj kući odrasla je Aleksandra Prijović: Sad uživa u luksuzu

To je moja ćerka. Njena mama za oca ne zna. Iz njene priče znam da je on u Francuskoj, a on je bio najveći lopov. Majka se preudala, a ona nije u dobrim odnosima sa nama zbog Viktorije. Bila je majka ljuta na nju kad je uradila ono. Ona je bila malo dijete, a sad je to povrijedilo ono za sveštenika. Ako je ikoga trebalo da povrijedi, trebalo je mene i dedu, jer je bila kod nas. Ona nije imala ni četiri godine kad je otac doveo kod nas. On je živio od krađe i nije mogao da vuče dete sa sobom kad ga juri policija. Doveo mi je dijete da je pričuvam i nije se pojavio – ispričala je Regina.

(Express/ Espreso)

SRAMOTA NAS JE: Oglasila se baka trudne Viktorije Mitrović i progovorila o “Zadruzi” Express.

Sportska centrala

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Una
Unahttps://tnt.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa