SKANDAL! Hrvatski navijači napali Ivanu Knoll, pa se tukli sa policijom

Juče je, uoči meča protiv Holandije u Roterdamu, koji se igra u okviru polufinala Lige nacija, jedan hrvatski navijač napao Ivanu Knol, zbog čega je morala da intervenira policija.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih navijačica Ivana KnoLl stigla je pred početak meča Hrvatske i Holandije u Ligi nacija, a brojni navijači prišli su joj da se zajedno fotografišu. Međutim, ubrzo je došlo do fizičkog obračuna.

Knoll je napustila mjesto incidenta, a potom je intervenirala policija koja je jednog navijača pretukla pendrecima. Nedugo nakon toga, Knoll se oglasila hrvatskim medijima.

-Nakon što sam razgovarala s vama, imala sam intervju za holanđanske medije, ljudi su dolazili da se fotografišu sa mnom, prilazili su mi, a neka dvojica bili su vidno pijani. Pokušala sam da se fotografišem sa njima ali u nekoliko pokušaja nismo uspjeli. Rekla sam im da ne mogu više, četvrti put je zaista dosta bilo. Ali jedan od njih bio je uporan, krenuo je za mnom, odbila sam ga – izjavila je Knoll za Večernji list.

Ona je u Roterdam na meč stigla zajedno sa svojim dečkom, koji je bio sa njom kada se incident dogodio.

-Dok sam davala intervju, pijani navijač je prišao i počeo da me vrijeđa, potom je krenuo da me napadne i fizički. Tu je bio i moj dečko, krenuo je na njega i tada je stigla policija. Kada je krenuo napasti i njih, srušili su ga i ispendrečili. Pitali su me kasnije za izjavu, šta se tačno dogodilo i da li želim da podnesem prijavu ili samo da ih maknu – ispričala je Knoll.

Nešto kasnije mediji su fotografisali Ivanu Knoll na tribinama kako se slika i zabavlja sa hrvatskim navijačima.

SKANDAL! Hrvatski navijači napali Ivanu Knoll, pa se tukli sa policijom Express.


express.ba

drugi upravo čitaju