SEKA IMA KRIZU IDENTITETA, TRAŽILA SE OD ELEGANCIJE DO LATEKSA: Jovana Jeremić ponizila pjevačicu

Potencijalna nasljednica Marine Tucaković, voditeljica Jovana Jeremić, pojavila se sinoć na 6. rođendanu emisije “Ekskluzivno” sa kćerkicom Leom i tom prilikom potvrdila da će uskoro početi da se bavi pisanjem tekstova za pjevače, od kojih neki možda zapadne upravo Seki Aleksić.

Ona tvrdi da u potpunosti ignoriše sve one koji je ogovaraju:

-Ne vidim ih i ne poznajem ih, ja rušim sve predrasude i idem dalje- izjavila je ona i na pitanje da li joj kolege čestitaju na uspjehu, kaže:

-Čestitaju, da, ali i da ne čestitaju brojevi govore za sebe. Ja ne živim za njih, oni su moje kolege i poštujem ih i cijenim, ali živim za svjetske premijere kao što je ova večeras- izjavila je Jovana.

Jeremićka, koju često napadaju u medijima, sada je izjavila i da joj se ti isti ponekad izvinjavaju, ali samo tiho:

-Tihog izvinjenja je bilo, ali ja razumijem i te ljude koji se kače na mene, ja im to širokogrudno dajem. Nije ni njima lako, ne može mačku lavlja glava da stoji- kazala je kontroverzna voditeljica koja tvrdi da svojoj kćerkici neće braniti da sama odabere zanimanje, kao i da mala Lea posjeduje talenat za voditeljski talenat:

-Ima talenat, šta god ona bude željela, ona će to i biti. Ona je jedan veliki šoumen. Obožava da bude u centru pažnje i to je dijete koje me je iznenadilo.

Veliku prašinu u javnosti Jovana je podigla svojom izjavom da planira da počne da se bavi pisanjem tekstova za pjevače.
Iako ju je pjevačica Seka Aleksić nedavno prozvala zbog izjava vezanih za Kosovo, Jeremićka kaže da bi ipak pisala tekst za Aleksićku.

-Da, poklonila bih tekst Seki Aleksić jer je ona u jednoj velikoj krizi. Ona je u krizi ličnosti, ona ne može da se nađe. Jurila je, tražila se od elegancije do lateksa i crnog laka. Njoj fali jedan hit, a možda baš sudbina bude da joj ja napišem taj hit. Ako me bude inspirisala možda napišem pjesmu za nju, ja prema njoj nemam negativne emocije iako je ona mene napala, ja njoj praštam.

(Express/Srbijadanas)

SEKA IMA KRIZU IDENTITETA, TRAŽILA SE OD ELEGANCIJE DO LATEKSA: Jovana Jeremić ponizila pjevačicu Express.

express.ba

drugi upravo čitaju