Šejla Zonić poručuje: Ne širite laži, oduzeta mi je radost zbog mog uspjeha zbog spekulacija o dolasku mentorice u Tuzlu.

Spekulacije o mogućem koncertu pobjednice “Zvezda Granda” Šejle Zonić u Tuzli, na kojem bi se pojavila i njena mentorica Svetlana Ceca Ražnatović, nisu tačne.

Zbog toga je Zonić morala reagirati.

U saopćenju je istakla da lažne vijesti i glasine utječu na njen poslovni i privatni život, kao i na porodicu.

Podsjetimo, najavljeno je da od koncerta sa Cecom neće biti ništa, nego će sa Šejlom u Sanskom Mostu nastupiti Mirza Selimović.

šejla zonić poručuje: ne širite laži, oduzeta mi je radost zbog mog uspjeha zbog spekulacija o dolasku mentorice u tuzlu.

Navodno, javnost u Tuzli nije podržala ideju Cecinog nastupa u tom gradu.

– Nakon moje pobjede, razne su se glasine počele širiti o meni, kako profesionalno tako i privatno, kao i o mom pobjedničkom koncertu – gdje će se održati i hoće li uopće biti? Nisam htjela reagirati na to, ali sada je dosegnulo točku gdje negativno utječe na moj privatni život, moju obitelj, moju karijeru i posao – piše Šejla.

šejla zonić poručuje: ne širite laži, oduzeta mi je radost zbog mog uspjeha zbog spekulacija o dolasku mentorice u tuzlu.

Svi su zamoljeni da ne šire dezinformacije i Šejla je istakla da ne može osjećati pravu radost zbog svoje pobjede zbog ovakvih situacija.

– Molim ljude i medije da prestanu izmišljati moje izjave i širiti laži, nudeći netočne i neprovjerene informacije, da pokažu malo čovječnosti i da ne iskoriste moj trenutak za povećanje gledanosti i čitanosti. Ja se fokusiram na sebe, svoju karijeru, nastupe i pjesme i tako će ostati. Ne mogu istinski biti sretna zbog svog uspjeha i dijeliti tu sreću s dragim ljudima. Molim vas još jednom za ljudskost i razumijevanje. Ne širite laži i ne nasjedajte na sve što vidite – dodaje Šejla.

Koncert u Sanskom Mostu, na stadionu Podgrmeč, zakazan je za 28. jula.

Objava Šejle Zonić povodom spekulacija o dolasku njene mentorice u Tuzlu: Ne širite dezinformacije, oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspjeha prvo se pojavila na Azra Magazin.

Izvor: ( azra.ba / Javno.ba )

drugi upravo čitaju