POTREBNI SASTOJCI:
400 g pečuraka
1 crni luk
600 gr bijelog mesa
120 gr tvrdog sira
riža
majonez
Priprema:
Isjeckajte pečurke, propržite ih, pa dodajte isjeckani crni luk. Meso isijecite na šnicle, pa izlupajte čekićem za meso. Posolite i pobiberite.
Meso poredajte u manju posudu tako da obložite dno i ivice, ostavite da malo viri spolja.
Dodajte malo rendanog sira, pa onda fil od pečuraka. Preko stavite prethodno skuhanu rižu i zatvorite meso spoljnim ivicama.
Pleh obložite papirom za pečenje i malo nauljite. Meso poredajte tako što ćete okrenuti posudu da meso “ispadne”.
Premažite majonezom, pa pecite u prethodno zagrijanoj rerni na 180 stepeni oko 20 minuta. Potom, pospite rendanim sirom i pecite još 10-15 minuta.
BONUS VIDEO: