2 C
Sarajevo
Čet, 02, 23

SAŠA POPOVIĆ O TAKMIČARIMA “ZVEZDA GRANDA”: Dođu iz ko zna kojih mjesta, a onda dignu nos

Saša Popović, jedan od idejnih tvoraca talent šou programa “Zvezde Granda”, otkrio je gostujući u jednoj emisiji, kakvi su sve profili ljudi defilovali kroz to takmičenje.

Zanimljiva je činjenica, da su postojali i pojedini kandidati koji su se kasnije umislili i postali nedostupni i nedostižni.

-“Zvezde Granda”, to vam je čudo, to moram da vam kaže, vjerujte mi. Kada dođem, kada radim audiciju i kada se pojave prvi put, a to smo imali prilike da vidimo milion puta na televiziji, prvi put kada su došli ko zna iz kojih mjesta, sela i tako dalje, dosta njih je došlo i iz siromašnih porodica i onda, ja ga kastingujem za “Zvezde Granda”, on prođe prvo kolo, prođe drugo, trese se: “Jao direktore, da l’ ću ovo, da l’ ću ono” i dođe do finala, prođe dobije pjesmu, op vidi ga, već je postao sad popularan počeo da zarađuje, je l’ tako, poslije godinu dvije dana, više se ne javlja ni na telefon, poslije se umisle – kaže iskreno Popović na šta se voditeljica Vesna Dedić zgranuto zapitala da li zaista ima takvih, te dobila potvrdan odgovor Popovića.

-E tu treba psiholog. Ja se sjećam, evo ja ću ti nešto reći kada smo prvi put upoznali Raku Đokića, samo za gledaoce da kažem, Raka Đokić je najveći estradni menadžer svih vremena i mislim da ga niko nikada neće prevazići, mi smo ga upoznali 1989 godine, svirali smo u hotelu Jugoslavija, on je tada bio menadžer Miroslava Ilića i pokojnog Minimaksa. Neko mu je rekao za nas, on je došao, mi smo se tu upoznali i on je nekoliko dana dolazio na naše nastupe i tada smo i napravili dogovor sa njim da nam bude menadžer i to je tako krenulo. Jedan dan je došao i rekao nam ovako i Breni i meni, a pogotovo meni: “Takve kakve sam vas upoznao, baš takav kakav si u Novom Sadu bio, kakvo si vaspitanje dobio, kako si odrastao i kako se sada ponašaš, ostani takav cijeli život ii to će ti biti najveći kvalitet”. Vjeruj mi, milion puta sam razmišljao kako bi Raka Đokić na mom mjestu reagovao u određenim, teškim situacijama naravno za neke odluke koje sam morao da donosim, ali to je ta rečenica, ostani samo takav kakvog smo te upoznali prvi put kada smo se sreli. To je upravo i za “Zvezde Granda”, kada bi ta djeca ostala baš onakva kakve sam ih ja kastingovao i kakva su došla prvi put, vjeruj mi da bi bili mnogo bolji

  Kćerku je sa 14 godina poslala da operiše nos jer nije željela da liči na oca, a onda je karma odradila svoje

-Ono što me čini najsretnijim, meni je najdraže i najponosniji sam kada čujem da je neko poslije par godina sebe obijezbedio stambeno, da je kupio neka lijepa kola, pa da je kupio neki lokal i da se bavi pored pjevanja i nekim drugim stvarima, pa da se neko udao i oženio i da su dobili djecu i ta “Grand” porodica se nekako umnožavala. Ja samo čekam da dođe neko dijete na audiciju i kaže: “Pa moja mama je…”, ne znam, lupit ću “Tanja Savić” ili “Moj tata je Bane Mojićević, evo ja sam došao na audiciju”, vidi i to može da se desi – kroz smijeh je rekao Saša Popović.

(Express/Srbijadanas)

SAŠA POPOVIĆ O TAKMIČARIMA “ZVEZDA GRANDA”: Dođu iz ko zna kojih mjesta, a onda dignu nos Express.

express.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Una
Unahttps://tnt.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa