SANJA KUŽET ODRŽALA LEKCIJU ŽIRIJU: Nisi samo lijepa, nego i pametna

Nikolina Milosavljević i Jasmin Alievski otvorili su večerašnju emisiju i pokazali koliko su vrijedno radili sa svojim mentorima Cecom i Đorđem Davidom, a nakon interpretacija žiri je odlučio da su bili ujednačeni osvojivši po pet glasova.

Nikolina je pjevala „Crno na belo“, i „Ne idi od mene“, dok se Jamsin predstavio drugačijim repertoarom sa numerama „Sanjao sam noćas da te nemam“ i „General bez činova“.

Dok je saopštavala odluku žirija, Sanja Kužet istakla je kako se greščice u ovoj fazi takmičenja ne praštaju što ih je koštalo maksimalnog broja glasova, a kada je Saša Popović upitao koje su to greške, oona je bez razmišljanja odgovorila:

– Visine kod Alievskog koje nije uspio da izvuče – zasjenila je sve Kužetova, što je cijeli žiri pozdravio, a Mili je dobacio kako nije samo lijepa, već je i pametna.

Viki je pohvalila Nikolinu da je bila odlična u refrenu njene pjesme, kao i da je drugom pogila studio na noge te je njoj dala blagu prednost i složila se sa Marijom za Jasmina.

I Mili je smatrao kako je Nikolina bila kompletnija na sceni uprkos greščicama, dok je sa kolegama dijelio mišljenje da je Alievski bio nevjerovatno dobar u prvoj numeri, ali i loš u drugoj što je potvrdila i Snežana.

sanja kužet održala lekciju žiriju: nisi samo lijepa, nego i pametna
SANJA KUŽET ODRŽALA LEKCIJU ŽIRIJU: Nisi samo lijepa, nego i pametna

Foto: Grand

– Nikolina, ti nisi neka izvrsna pevačica, ali slatka si, imaš osmijeh, harizmu, osvajaš na sceni i držiš pažnju, tako da mislim da ćeš ti napraviti lijep posao. Jasmine, neću da ti stajem na muku, prva pjesma fenomenalna– smatrala je Bekuta, nakon čega je Bosanac obrazložio.

– Prva kandidatkinja je sa svojim mentorom pogodila u metu. Program je tebi prilagođen i fenomenalno si otpjevala i mislim da si bila za dalji prolaz odmah. Ti si ono što če sa dobrom snimljenom pjesmom imati dobar prolaz na tržištu u smislu komercijale. Alijevski, problem je što svi koji izabrete ekstremno teške pjesme, ti si se skoncentrisao na najviše tonove, a opuštao si se pred njih, ali dao sam ti glas da ne ispada te stalno kinjim – rekao je Boske.

SANJA KUŽET ODRŽALA LEKCIJU ŽIRIJU: Nisi samo lijepa, nego i pametna Express.

express.ba

drugi upravo čitaju