Samsung ove godine donosi „Tri-Fold” telefon

*Na kojim će Samsung Galaxy telefonima biti dostupan: Android 14 (One UI 6.0) – Popis *

Čini se kako Samsung ima „rješenja” na koje tržište još uvijek nije spremno. To svakako dokazuju i posljednje glasine koje navode kako ovaj Južno Korejski div, do kraja godine planira predstaviti još jedan model pametnog telefona.

Snapdragon 8 Gen 3 – izgled i konfiguracije jezgri

I ne on neće biti iduća generacija Galaxy FE modela jer čini se kako Samsung Galaxy S23 FE ipak neće na tržište. Umjesto njega na tržište će doći još jedan fold odnosno sklopivi model pametnog telefona.

Da budemo precizniji, riječ će biti o „Tri-Fold” modelu pametnog telefona. Odnosno modelu koji će se otvarati s dvije strane.

Samsung prikazao sklopivi zaslon od 360 stupnjeva – dolazi na Z Fold 5?

Da malo pojasnimo, ovo što sada imamo prilike na tržištu vidjeti (Galaxy Z Flip / Fold) jesu modelu s jednom šarkom, dok bi „Tri-Fold” donosio dvije šarke.

Huawei zakazao Europsko predstavljanje flagship uređaja za 09.05.2023.

O ovome se priča već dugi niz godina i radi se na prototipovima. Čini se kako je ove godine Samsung napokon spreman, da predstavi jedan takav model pametnog telefona i zaista bi to mogao biti „Tri-Fold”.

tekst1sl1 7

Samsung nije ništa pustio mašti već je prve prototipe prikazao na ovogodišnjem CES sajmu. Tri-Fold je sklopivi telefon koji donosi tri zaslona i dvije šarke koje ih povezuju.

Samsung Galaxy Watch 6 modeli donositi će veću bateriju

Odnosno donosi trodijelni telefon koji još uvijek ima i donosi preklapanja. Nije dugo trebalo proteći vremena da internetska zajednica prokomentira ove navode.

Činjenica je kako će Samsung s dolaskom „Tri-Fold” modela tržištu ponuditi drugačiji koncept pametnog telefona – prošireni oblik sklopivog telefona.

Netema: mjesec i Samsung Galaxy S23 Ultra

Zanimljivo će biti za vidjeti kako će se ta dodatna šarka „ponašati” pri radu, odnosno koji će broj otvaranja / zatvaranja sa sobom donijeti. Naravno neće biti potrebno čekati na nove glasine i navodi koji će nam reći nešto više o nadolazećem „Tri-Fold” modelu pametnog telefona.


tekst1sl3 8

Ono što sada sa sigurnošću znamo je to kako Samsung ipak neće predstaviti iduću generaciju Galaxy FE telefona, za kojeg se mislilo kako će na tržište u Q2 2023.

Apple iPhone 15 Pro i Pro Max donose drugačije tipke za zvuk

Umjesto njega do kraja godine ugledat ćemo Samsung Galaxy „Tri-Fold” (mi ćemo ga tako osloviti). A bit će i više nego zanimljivo za vidjeti kako će tržište reagirati na jedan ovakav koncept, odnosno model pametnog telefona.

tekst1sl4 3

Naravno ne trebamo previše isticati kako ćemo u narednom razdoblju svakako dobiti mnogo nadolazećih značajki i prikaza CAD rendera ovog pametnog telefona, što nas svakako i veseli.

Google Pixel 8 i Pixel 8 Pro vraćaju „manje” zaslone – CAD renderi dostupni

Ipak s druge strane smo tužni što nećemo više vidjeti Galaxy FE model pametnog telefona a treba je to biti Samsung Galaxy 23 FE.

Samsung Galaxy Z Fold Tab – koncept koji prikazuje mnogo toga

Ono o čemu smo pisali odavno na našim stranicama a isticalo je kako Samsung postepeno „gasi” svoje Galaxy S modele u koristi ovih sklopivih, to se postepeno i ostvaruje iz dana u dan.


itportal.ba

drugi upravo čitaju