Samsung kampanja „Vidi više od boje“ za kućne ljubimce

Sjajan potez tvrtke Samsung. Da ne duljim više, detalji slijede u priopćenju.

Broj napuštenih životinja koje čekaju na udomljavanje raste iz dana u dan. Upravo iz tog razloga, tvrtka Samsung Electronics pokrenula je kampanju naziva „Vidi više od boje“ u suradnji s nekoliko hrvatskih Udruga za zaštitu životinja kako bi pomogli u zbrinjavanju životinja koje traže stalni dom. Svi psi koji čekaju na udomljavanje i pronalazak svog doma nalaze se na linku.

U suradnji s udrugama „S-Pas by Gloria“ i „Šapica“ iz Zagreba i udrugom „Pobjede“ iz Osijeka, tvrtka Samsung pokrenula je novu kampanju Vidi više od boje posvećenu napuštenim životinjama kako bi udružili snage i pomogli u udomljavanju.

Platforma istoimenog naziva glavno je mjesto na kojem posjetitelji mogu pogledati fotografije svih pasa koji su u potrazi za novim vlasnikom i stalnim domom.

Snimanje kampanje bilo je vrlo emotivno jer svaki napušteni pas sa sobom nosi svoju priču, upravo su te emocije uhvaćene uz pomoć vrhunske kamere Galaxy S23 Ultra pametnog telefona koja po prvi puta donosi 200MP kameru s  kojom svaka uhvaćena scena i emocija dobivaju još dublji značaj.

Osim toga, platforma je idealno mjesto za već aktualne vlasnike pasa jer nudi super ideje za stvaranje unikatnog sadržaja i uspomena s kućnim ljubimcima.


ovo je cool: samsung kampanja „vidi više od boje“ za kućne ljubimce

Tako vlasnici kućnih ljubimaca ili oni koji će to tek poslati mogu vidjeti razne video tutoriale na temu kako snimiti 8K videozapis ili obilježiti posebne trenutke uz Super Slow-Motion opciju, kako iskoristiti Space Zoom značajki i 200MP kameru za stvaranje živopisnih fotografija ljubimaca te kako uz korištenje Smart Cut opcije možete napraviti cijeli set novih naljepnica sa svojim najboljim prijateljem.

Samsung Studio S23 mobilni paviljon

U sklopu trajanja kampanje, Studio S23 – mobilni paviljon posjetit će nekoliko različitih lokacija u Zagrebu i Osijeku. Mobilni paviljon bit će ukrašen prekrasnim fotografijama pasa koji traže dom, ali će isto tako biti središte druženja za one posjetitelje koji već imaju svoje četveronožne ljubimce.

Studio S23 obuhvaćat će brojne aktivacije – od zone za fotografiranje pasa, zone za igranje pa sve do zone koja uključuje osvježenje za kućne ljubimce. Isto tako,  posjetitelji će se moći natjecati i osvojiti igračke za svojeg kućnog ljubimca.

Predviđeno radno vrijeme Studio S23 mobilnog paviljona je od 13:00 – 20:00, a detaljniji plan rute:

  • 04. – 16.04., Trg kralja Tomislava, Zagreb
  • 04. – 23.04., Bundek, Zagreb
  • 04. – 01.05., Jarun, Zagreb
  • 05. – 06.05., Trg Ante Starčevića, Osijek

Inicijativa Vidi više od boje i Samsung Studio S23 mobilni paviljon imaju za cilj povećati osviještenost za udomljavanje pasa, ali isto tako omogućiti posjetiteljima da pronađu svog najboljeg četveronožnog prijatelja. Više informacija na linku.

itportal.ba

drugi upravo čitaju