Samsung Galaxy Z Flip 5 ponovno na renderu

*Samsung Galaxy Z Flip 5 – render*

Na našim stranicama ponovno imamo prilike pisati o Samsung Galaxy Z Flip 5 modelu pametnog telefona. Ona priča gdje smo navodili kako će prednji zaslon imati 3,4” čini se kako se pokazuje sve točnijom.

Nearby Share – donosi dijeljenje datoteka između telefona i Windows računala

No osim prednjeg zaslona Samsung Galaxy Z Flip 5 sa sobom će donijeti i nešto drugačiji unutrašnji zaslon. Sama veličina zaslona neće se previše mijenjati.

I dalje će tu biti riječ o AMOLED zaslonu veličine 6,3” te sa stopom osvježenja prikaza od 120Hz. Naravno ovo su sve značajke (glasine) koje smo imali prilike čudi.

Samsung otvorio premium servisni centar u Arena Parku u Zagrebu

Potrebno je reći to da kako vrijeme prolazi tako Samsung Galaxy Z Flip 5 dobiva sve više točnih značajki, odnosno predviđanja. Jedna od tih je svakako i posve nov mehanizam otvaranja / zatvaranja pametnog telefona.

tekst1sl2

Šarka će pri Samsung Galaxy Z Flip 5 pametnom telefonu biti značajno drugačija. Odnosno ona će se dolaskom nove generacije sklopivih telefona, značajno promijeniti.

Samsung Galaxy S23 FE ipak dolazi krajem 2023.

Te će biti šarka „kapljice vode”. Ovakav dizajn šarke ne samo da će značajno povećati broj korištenja odnosno otvaranja / zatvaranja pametnog telefona, već će pridonijeti tome da Samsung Galaxy Z Flip 5 bude lakši i jednostavniji za korištenje.


samsung galaxy z flip 5 ponovno na renderu

Ako se kojim slučajem pitate kako to mislimo jednostavniji, reći ćemo da će Samsung Galaxy Z Flip 5 biti jednostavnije (i lakše) otvoriti jednom rukom.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 5 donose benchmark rezultate

Iako će Samsung Galaxy Z Flip 5 imati tanje rubove oko zaslona, to ne znači da zaslon neće biti tehnološko napredno rješenje, već naprotiv.

Uzevši u obzir lakši (drugačiji dizajn) te manje rubove oko zaslona, Samsung Galaxy Z Flip 5 svakako će biti osvježenje na tržištu pametnih telefona.

Apple odustaje od VR „headseta”

Osim njega govori se kako će i Samsung Galaxy Z Fold 5 donositi pojedine dizajnerske novine. Gdje se u prvom redu misli na također šarku „kapljica vode” te prisutnost S-Pen olovke.

Za koju se govorimo kako će biti dostupna dolaskom Samsung Galaxy Z Fold 4 modela telefona ali te se glasine nisu na kraju ostvarile. Iako smo sigurni kako će Samsung Galaxy Z Fold 5 ove godine posjedovati S-Pen.

Apple iPhone 15 Pro (Ultra) imati će prilagodljive solid-state tipke

Naravno u dva video prikaza nadamo se kako ćemo vam makar malo približiti konceptni prikaz nadolazećeg Samsung Galaxy Z Flip 5 pametnog telefona.

Uostalom ljetniji mjeseci su nam sve bliže i zaista je vrijeme da i ostale značajke saznamo „iz glasina”, prije nego li Samsung Galaxy Z Flip 5 bude predstavljen tržištu. Htjeli bi to priznati ili ne čini se kako je Samsung odredio da upravo Galaxy Z Flip 5 bude predvodnik sklopive generacije 2023.

itportal.ba

drugi upravo čitaju