Samsung Galaxy Z Flip 5 – donosi bitnu promjenu u korištenju sklopivih telefona

Sigurno će sada mnogi od vas zaista biti u čudu i zapitati se o čemu mi to pišemo. Kada pogledamo trenutno aktualne sklopive pametne telefone iz Samsunga, imamo samo riječi hvale.

Huawei Mate 50 Pro akcija, ušteda 380 eura!

No u posljednje vrijeme čini se kako je prodor nadolazećih Galaxy Z modela „gotovo pa neizbježan”. Ovo u prvom redu mislimo na Samsung Galaxy Z Fold 5, o kojem smo više puta pisali.

Dok danas nešto više želimo reći o Samsung Galaxy Z Flip 5 modelu. Za sada same glasine najavljuju smanjenu šarku (o čemu smo pisali i kod Galaxy Z Fold 5 modela) ali ima jedan detalj koji će posebno biti „rezerviran” samo za Galaxy Z Flip 5.

Samsung Galaxy S23 Ultra recenzija

Radi se o „ideji” (za što će se kasnije ispostaviti kako nije bila obična ideja, već zaista nešto što može zaživjeti). Riječ je o planu koji će donositi zaslon s prednje strane Galaxy Z Flip 5 modela.

tekst1naslovna 2

Ovoga puta zaslon neće biti veličine 1,9” (kao što je to kod Galaxy Z Flip 4). Već će sama dimenzija zaslona biti mnogo veća.

Apple želi (i plaća) da Samsung Galaxy S23 Ultra bude sporiji na benchmark testiranjima

Odnosno ako je vjerovati glasinama ona bi trebala „pokrivati” čitavu prednju stranu Galaxy Z Flip 5 pametnog telefona. Time bi potezom Samsung Galaxy Z Flip 5 dobio i neke nove značajke kao i mogućnosti korištenja, naravno govoreći o tom prednjem zaslonu.


tekst1sl2 3

Za sada nema previše informacija koje bi veličine taj zaslon trebao biti ali se negdje spominje brojka čak od 3”. Hoće li zaista biti ovako veliki prednji zaslon ili je to samo plod mašte nekog tako u Samsungu, svakako će pokazati vrijeme.

Samsung Galaxy Z Fold 5 – donosi novu šarku

Ono što ovime želimo reći te s fotografijom i potkrijepiti je dolazak (po prvi puta) većeg zaslona na Samsung Galaxy Z Flip 5. Čak se taj zaslon toliko dobro spominje da ga se vrlo jednostavno može staviti u kontekst „zamijene” za jedan obični Galaxy S telefon.

tekst2sl1 4

Dali je ovo opet trag onoj priči kako Samsung potajno želi zamijeniti Galaxy S seriju s Galaxy Z modelima? Ipak ovo nam se još čini kao nestvarnim i mišljenja smo kako će Galaxy S serija još godinama biti „top ponuda” kada u pitanje dolaze Samsung pametni telefoni.

Samsung Galaxy Watch 5 / 5 Pro – kako (jednostavno) provjeriti „zdravlje” baterije?

A hoće li zaista Samsung Galaxy Z Flip 5 donijeti tako odličan (i naravno veliki) prednji zaslon, svakako ostaje za vidjeti. Jer moramo reći kako je tvrtka „zakasnila” s plasmanom velikog zaslona s prednje strane kada govorimo o sklopivim pametnim telefonima.

tekst1sl5 1

Jer moramo se podsjetiti kako je Oppo Find N2 Flip već dosta ustaljen na tržištu. A tu nam u priču uskoro ulazi u Motorola Razr 2023. čije bi predstavljanje trebali vidjeti negdje u lipnju, dok Samsung Galaxy Z Flip 5 svoj dolazak na tržište može očekivati mjesec dana kasnije, odnosno srpnju.

itportal.ba

drugi upravo čitaju