Samsung Galaxy Tab S9 Ultra – specifikacije i renderi

Osim nadolazećim Samsung Galaxy Z Flip 5 / Samsung Galaxy Z Fold 5 modela telefona i Galaxy Watch 6 serije satova, Samsung će na nadolazećem Galaxy Unpacked događaju predstaviti i Galaxy Tab S9 Ultra.

Tesla se okreće „reklamiranju” i Musk “predstavlja” nove modele

Kako samo i ime govori riječ je o nasljedniku Samsung Galaxy Tab S8 Ultra o kojem smo imali prilike pisati na našim stranicama (Recenzija). Samsung Galaxy Tab S9 Ultra i neće se toliko razlikovati od još uvije aktualnog modela.

AMOLED zaslon pri veličini 14,6” i s rezolucijom od 2960x1848pix donosit će odličan prikaz sadržaja, kakav smo uostalom i naviknuli gledati od Samsung gadgeta.

YouTube uvodi reklame (bez prekida) od 30 sekundi – korisnici ludi!

Naravno ovdje svakako ne smijemo zaboraviti i dvije prednje (selfie) kamere koje će dolaziti u obliku slova „V”, kao što je to slučaj i s aktualnim modelom.


tekst2sl2 4

Stražnja strana ipak donosi neke „manje izmijene”. To se ponajprije očituje kada se pogledaju stražnje kamere. One se nalaze u dvjema izoliranim prstenima i jednostavno više nisu „spojene” s ostatkom kućišta kao kod Galaxy Tab S8 Ultra modela.

Apple iOS 16.5 i watchOS 9.5 dostupni su za preuzimanje

Dimenzije Samsung Galaxy Tab S9 Ultra bit će posve identične kao kod aktualnog modela. One će iznositi: 326,4×208,6×5,5mm, dok će težina biti 737g.


tekst2sl3 2

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra po pitanju energije odnosno autonomije iste donosit će Li-Po bateriju kapaciteta 11,200mAh što je posve identični kapacitet kao kod aktualnog modela.


xff 970x250 hr

TikTok zabranjen u Montani – dali je ovo kraj TikToka?

Mogućnost brzog punjenja i ove će godine biti 45W. Prošle godine Samsung Galaxy Tab S8 Ultra usprkos svojoj kvaliteti i načinu izrade ipak je dobio jedan „mali minus” od nas.


tekst2sl4 2

Naime on nema IP68 certifikat. No čini se kako je ekipa u Samsung-u to uvidjela te će tako ove godine Samsung Galaxy Tab S9 Ultra dolaziti s IP68 certifikatom.

Motorola 01.06.2023. predstavlja Razr 40 Ultra i Razr 40

Snapdragon 8 Gen 2 pokretat će Samsung Galaxy Tab S9 Ultra – kao što je i očekivano. Kada se već dotičemo čipa onda bi red bio da nešto kažemo i o konfiguracijama u kojima će Samsung Galaxy Tab S9 Ultra biti dostupan.

Ona „početna” donosit će 8GB/128GB (UFS 3.1), dok će ostale: 12GB/256GB i 16GB/512GB (dolaziti za UFS 4.0). Android 13 i One UI 5.1 sa softverske će se strane brinuti da rad bude fluidan i bez ikakvih „trzaja”.

Samsung razvija vlastiti AI – nešto nalik ChatGPT no mnogo sigurniji

Naravno kako smo već i govorili Galaxy Unpacked događaj bit će održan u Seulu 26.07.2023. No još do tada (sigurni smo) kako ćemo imati prilike pisati o nadolazećem „flagship” modelu tableta – Samsung Galaxy Tab S9 Ultra.

Nekako smo mišljenja kako će ove godine on nam samo potvrditi sva vrhunska zapažanja koja smo naveli protekle godine te kako će Galaxy Tab S9 Ultra ove godine to još samo više i potvrditi odnosno dati svoj „pečat” na to.

itportal.ba

drugi upravo čitaju