Samsung Galaxy S23 FE ipak neće na tržište

Već smo nekoliko puta na našim stranicama govorili o potencijalnim značajkama i dolasku Galaxy FE modela pametnog telefona. Trebalo bi to biti ujedno i treće pojavljivanje „Fan Edition” modela na tržištu.

Samsung Galaxy Z Fold 5 – korak unatrag kada su kamere u pitanju

Nakon što je prvi „FE” model bio Galaxy S20FE te je isti na tržištu dostupan od 2020. godine. Da bi dvije godine kasnije točnije 2022. tržište dobilo Galaxy S21 FE model, te je uslijedilo zatišje.

Dobro tada je bio aktualan COVID-19 virus pa je i tržište pametnih telefona bilo usporenije no što je inače to za njih slučaj. Nije dugo trebalo proteći vremena da zaljubljenici u Samsung ne započnu s pitanjima „Gdje je Galaxy S22 FE”.

Google Pixel Fold – snimljen uživo

Čini se kako je Samsung samo čekao da tržište postavi takvo pitanje a oni kao da su odgovor već imali pripremljen. Kao hladan tuš stigao je odgovor kako Galaxy S22 FE neće ugledati tržište.

tekst2sl1 3

Odnosno kako je Galaxy S21 FE ujedno i posljednji predstavnik svoje „vrste”a pri time se misli na Galaxy FE modele pametnih telefona. Ne moramo vam niti previše isticati kako je tržište poprilično burno reagiralo kada je Samsung poslao taj odgovor, te se odmah započelo s negodovanjem.

Samsung Galaxy Z Fold 5 – testiranje je započelo

I tako je vladao zavjet šutnje sve do početka ove 2023. godine kada je kao „grom iz vedra neba” došla vijest kako će ipak Samsung Galaxy S22 FE doći na tržište.

PlayStation 6 dolazi 2027. – donoseći početak „kraja” kultne konzole

Čak su internetom počele kružiti neke značajke i mogućnosti pa smo se i mi (autori ovog portala) zaista obradovali što ćemo ponovno ugledati novi Galaxy FE model. Nedugo nakon toga stigle su i neke glasine kako Samsung malo „mijenja” čitavu priču, odnosno kako njegovo ime neće glasiti Galaxy S22 FE, već će se zvati Galaxy S23 FE.


samsung galaxy s23 fe ipak neće na tržište


tekst1naslovna 6

Kao da se prati aktualna linija Galaxy S pametnih telefona i samim time bi značajke i mogućnosti bile na samome vrhuncu. Govorilo se kako će Samsung Galaxy S23 FE doći umjesto Galaxy A74 modela jer znamo kako je Samsung ugasio proizvodnju Galaxy A74 modela, te sve prebacio na Galaxy A53, odnosno uskoro nadolazeći Galaxy A54 5G model.

Motorola Razr 4 (2023.) prvi puta na fotografiji

Znala se i cijena s kojom će Galaxy S23 FE na tržište i ona se izražavala pri brojci od 700$. Ako je vjerovati posljednjim glasinama zaista upućenih izvora, čini se kako Samsung Galaxy S23 FE doista nikada neće zaživjeti na tržištu.


tekst1sl4 4

Ne da Samsung nema mogućnosti plasmana takvog jednog pametnog telefona ili kako se možda radi o problemima proizvodnog procesa. Već se ističe kako Samsung strahuje od „potražnje” za aktualnim Galaxy S modelima ako tržište dobije Galaxy S23 FE.

Xiaomi Redmi Watch 3 Lite – fotografije dostupne

Njegovim dolaskom tržište bi dobile neke (važne) značajke aktualne Galaxy S23 serije a to bi onda značilo kako bi oni „pravi” modeli zaista stajali na policama trgovina.

Samsung Galaxy Z Flip 5 – napokon!

Ne moramo posebno isticati kako je njihova cijena značajno veća od navedenih 700$ s kojima bi Samsung Galaxy S23 FE došao na tržište.

tekst1sl3 4

Za sada je sigurno kako ove 2023. godine nećemo imati prilike uživati u Samsung Galaxy S23 FE modelu a što nam točno donosi 2024. godina tek će se vidjeti.

itportal.ba

drugi upravo čitaju