SA TERASE SAM VIDIO JEZIV PRIZOR, DRVO JE BUKVALNO UŠLO U BMW! OČEVIDAC SAOBRAĆAJKE U OPISAO KAKO JE POGINUO MLADIĆ

U teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovalo jedno putničko vozilo novosadskih registarskih oznaka, kojim je upravljao nastradali mladić, kretao se za sada neutvrđenim smijerom.

Kako saznajemo, najvjerovatnije je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo.

Kako je rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, na licu mjesta intervenisale su dvije medicinske ekipe, a poziv su primili u 2 sata i 28 minuta.

Povrijeđena maloljetnica je sa politraumatskim povrdama poslije inicijalnog zbrinjavanja prevezena u Dečju bolnicu. Mladić je na licu mjesta preminuo.

sa terase sam vidio jeziv prizor, drvo je bukvalno ušlo u bmw! očevidac saobraćajke u opisao kako je poginuo mladić
SA TERASE SAM VIDIO JEZIV PRIZOR, DRVO JE BUKVALNO UŠLO U BMW! OČEVIDAC SAOBRAĆAJKE U OPISAO KAKO JE POGINUO MLADIĆ
  • Petnaestogodišnjakinja je zadobila višestruke politraumatske povrede unutrašnjih organa i nalazi se na Odjeljenju intenzivne njege dječje hirugije. Povrijeđena je u svjesnom stanju i i toku je dijagnostika – kaže dr Andrea Đuretić, portparolka Instituta za zdravstvenu zaštitu djece i omladine u Novom Sadu.

Prema dosadašnjim saznanjima, nesreća se dogodila kada je automobil BMW iz još neutvrđenih razloga izletio sa puta i udario u drvo.

  • Ne zna se kojim smjerom se kretao automobil. Ali ono što je za sada utvrđeno, kola su udarila u ogromno drvo , koje se bukvalno prepolovilo od udarca i čak jedan dio drveta se “zabio” u automobil. Auto je gotovo prepolovljen, a na mjestu nesreće intervenisali su i vatrogasci, kako bi izvukli nasteadalog – kaže naš izvor.

Na licu mjesta jutros je moglo samo da se vidi drvo koje je na kraju isječeno na pola. Drugih tragova nije bilo.

  • Čuo sam nevjerovatan udarac, a stanujem preko puta. Kada sam pogledao sa terase vidio sam jeziv prizor. Kola su bukvalno ušla u drvo. Nije mi jasno kako je to neko uspio, to je ravan put, nema puno automobila u to vrijeme. Kojom brzinom se taj kretao nije mi jasno. Djevojčica je komunicirala sa ljekarima koji su je odmah odvezli – kaže jedan od stanara u blizini nesreće.

hayat.ba

drugi upravo čitaju