Ruski astrolog izdvojio je 3 horoskopska znaka koje će u ožujku pratiti sreća

Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih ruskih astrologa Pavel Globa izaziva veliku pozornost na društvenim mrežama i ljudi ga rado prate.

Globa je izdvojio tri znaka Zodijaka koji će imati jako dobar period u ožujku, a život će im se odvijati u najboljem mogućem smjeru.

Rak

Rakovi će u ožujku biti u centru pažnje, a prvi mjesec proljeća mogao bi im donijeti unapređenje na poslu, uspjeh na ljubavnom planu, puno inspiracije i kreativnosti.

To će vam dati novu snagu i energiju, više ćete vjerovati u sebe, a samim time i raditi na novim projektima i idejama.

Djevica

Djevicama će u ožujku biti otvorena sva vrata! Vaš trud i zalaganje na poslu bit će primijećeni, pohvaljeni i zapamćeni, a odnosi s obitelji i prijateljima će procvjetati.

Ono na što treba obratiti pozornost je pronaći ravnotežu između privatnog i poslovnog života te odvojiti vrijeme za sebe.

Vaga

Riječ koja će obilježiti vaš mjesec ožujak je izbor. Ono što vas dijeli od napredovanja u karijeri, pronalaska partnera ili rješavanja financijskih problema su vaše vlastite odluke.

Globa ističe kako će vam ožujak donijeti prave prilike i odgovore, a vi ih samo trebate iskoristiti! Neće vam nedostajati energije za realizaciju vaših planova!

Izvor: Alo.rs

Indijski horoskop ožujak 2023. ne sluti na dobro za ova 4 znaka, proći će kroz trnje


luftika.rs

drugi upravo čitaju