Rujan 2022. donosi tajne veze, povratak bivših i brojne sukobe s partnerima

Rujan počinje dobro, Merkur će formirati opoziciju s Jupiterom 2. rujna što bi moglo dovesti do sjajnih ideja i eksplozivnih sesija mozganja.

Međutim, to bi vas moglo potaknuti da previše obećavate, a premalo ispunjavate, stoga budite realni.

Ovaj mjesec počinje sezonom Djevice, što znači da se nastava vraća. Vrijeme je da se organizirate i postanete praktični u pogledu svojih ciljeva, jer ovo promjenjivo zemaljsko vrijeme vjeruje u snagu rutine.

A kada Venera, planet ljubavi, 5. rujna uđe u Djevicu, to bi moglo smanjiti ljetne vrućine, ali povećati razinu povjerenja i pouzdanosti u vašim odnosima.

Kad bi Djevica izabrala jezik ljubavi, to bi vjerojatno bila djela služenja. Međutim, na ovaj ili onaj način bit će turbulencija u vašim vezama.

Uostalom, Merkur će krenuti retrogradno 9. rujna, okrećući ovaj brod na 8° Vage.

Ovaj horoskopski znak koji izbjegava sukobe i traži harmoniju ima način da se osmjehne ovom pitanju, što bi moglo dovesti do puno više nesporazuma nego da ste bili izravni od samog početka.

Kad Puni Mjesec izađe u psihičkim i intuitivnim Ribama 10. rujna, to bi mogao biti veliki trenutak katarze, pa se pripremite na tsunami emocija koji će se osloboditi.

16. rujna frcat će iskre u vašim vezama, Venera će se uskladiti s Marsom, što će povećati razinu svađe i ljutnje.

Sunce u Djevici također će formirati opoziciju sa sanjarskim Neptunom u Ribama, što bi moglo dovesti do toga da romantizirate vezu i da se osjećate omalovaženo kada shvatite da padate na ideju, a ne na pravu stvar.

Vrijeme je da preispitate svoja očekivanja od razumijevanja kako odnos funkcionira.

Srećom, sezona Vaga stiže 22. rujna, što će pojačati želju za pronalaženjem zajedničkog jezika s drugim ljudima i harmonije.

Iako nikada ne biste trebali kompromitirati svoje potrebe, ova energija će vam pomoći da se stavite u tuđu kožu i bolje razumijete druge.

Budući da je Venera u suprotnosti s Neptunom 24. rujna, može vam pasti oprez, stoga svakako zaštitite svoju energiju, ne dopustite da vam itko crpi energiju.

Kako vas Mladi Mjesec u Vagi potiče da odredite svoju namjeru i prihvatite novo poglavlje 25. rujna, to će vam pomoći da riješite probleme u vezi.

Mjesec završava ulaskom Venere u Vagu, u znak njezine vladavine.

Svatko od nas ima nešto jedinstveno za ponuditi svijetu, a Venera u Vagi želi da ostanete otvorenog uma dok se povezujete s ljudima koje upoznajete.

Blizanci

Očekujte rujan pun eksplozivnih osjećaja. Moguće su tajne veze, mogući su povratci bivših, očekuju vas brojne nezaboravne avanture.

Rak

Zbog Marsa koji će biti u polju podsvijesti rujan će vam pasti najteže. Psihički ćete biti napeti i opterećeni, što će donijeti brojne sukobe na polju partnerskih odnosa.

Djevica

Rujan će vam biti težak na poslovnom planu, nećete se moći dobro organizirati, impulzivne reakcije stvarat će probleme sa suradnicima. Stoga pripazite na poslovne odluke koje donosite u narednom razdoblju.

Mjesečni horoskop za rujan 2022


luftika.rs

drugi upravo čitaju