ROĐENE POD SRETNOM ZVIJEZDOM: Dame rođene na ove datume očekuje bogatstvo

Biti uspješna žena u svijetu u kojem i dalje vladaju muškarci nije ni jednostavno, ni lako. Pojedine dame koliko god se trudile, školovale i ulagalale u sebe ne uspijevaju da postignu željeni uspjeh. Prema riječima astrologa, da biste dostigli određene poslovne visine mora mnogo toga da se skocka, uključujući i zvijezde. Naime, postoje žene kojima je u zvijezdama zapisano da će prije ili kasnije da se obogate.

Kako je objasnila numerolog Ana Halk, žene koje su rođene na određene datume su snažne, neovisne, nemaju problema sa konkurencijom i sposobne su da zarade veliku količinu novca. Vjeruje se da su žene rođene na određene datume došle na ovaj svijet da bi se obogatile. Neko će reći da su rođene pod sretnom zvijezdom, ali ne treba zaboraviti da su one ulagale ogroman rad i trud da bi postigle uspjeh, često “ginući na poslu” mnogo više nego muškarci.

Ako se pogledaju najuspješnije i najbogatije dame na svijetu primjetno je da većina njih ima dosta sličnosti, a kako se čini, sve što dotaknu pretvaraju u zlato. Većina njih ima iste brojeve u datumu rođenja, što prema Aninim riječima, nije ni najmanje slučajno. Kako je ona objasnila, žene koje su rođene na određene datume su prepune energije, nepokolebljive kad su u pitanju njihove ideje i sposobne su da izguraju svoje uprkos svim preprekama.

Muškarci često iz čiste ljubomore ističu da su uspješne samo zato što su žene, iako je to daleko od istine. Možda se na prvi pogled čini da do svega u životu dolaze sa lakoćom, a istina je zapravo sasvim drugačija. Ove dame se poput feniksa izdižu iz siromaštva, jer imaju snagu i jasnu viziju sopstvene budućnosti.

Prema riječima numerologa, ovo se odnosi na žene koje su rođene na sljedeće datume: 4, 7, 8, 11, 13, 17, 19, 25, 29. i 31. dan u mjesecu, bez obzira koji je mjesec u pitanju.  Ako ste uz to još rođene i u horoskopskim znacima Ovan Bik, Lav ili Škorpija, uspjeh i bogatstvo vam je gotovo garantovano, bez obzira na to kojim poslom se bavite.

Da li vi poznajete neku uspješnu damu koja je rođena na ove datume? Ako do sad niste znali koja je tajna njihovog usjpeha, sada znate. Naravno, nije dovoljno samo biti rođen pod sretnom zvijezdom; za uspjeh se treba boriti, a ove dame znaju kako.

ROĐENE POD SRETNOM ZVIJEZDOM: Dame rođene na ove datume očekuje bogatstvo Express.

express.ba

drugi upravo čitaju