Retrogradni Saturn donosi potpuni preokret i nevjerojatne prilike za Bikove i Strijelce

retrogradni saturn donosi potpuni preokret i nevjerojatne prilike za bikove i strijelce

Mladi Mjesec u Strijelcu stiže 13. prosinca i time označava početak još jednog važnog astrološkog razdoblja koje ima značajan utjecaj na sve horoskopske znakove.

Mladi Mjesec u Strijelcu donosi dozu ljudskosti i solidarnosti s drugim ljudima, ali i odgovore na pitanja koja vas već dulje vrijeme muče.

Također, nove prilike ne prolaze bez starih lekcija, a ovo razdoblje bit će pravi test i provjera životnog znanja.

Strijelac

Karijere Strijelaca definitivno idu uzlaznom putanjom, a čini se da sve što je vezano uz posao funkcionira bez problema.

No, mogući su događaji koji bi mogli poremetiti vaše kalkulacije i unijeti veliki nemir u vaš život. Neizvjesnosti i nepredviđene situacije mogu vas prilično uznemiriti, ali kroz njih morate proći staloženo i smireno.

Morate jasno definirati planove i postaviti ciljeve od kojih nećete odstupiti. Nemojte žuriti i nemojte donositi isforsirana i nepromišljena rješenja.

Mogući su i dodatni problemi s financijama, a čini se da i na tom polju prolazite kroz vrlo osjetljivu fazu.

Pazite kako trošite svoj novac i držite se svojih trenutnih prihoda kako biste izbjegli nepotreban financijski napor.

Ako ste disciplinirani, to financijski teško razdoblje završit će bez težih posljedica.

Bik

Mladi Mjesec je znak da dolazi vrijeme za novi početak i nove ciljeve. No, s druge strane, retrogradni Saturn može pokvariti planove jer će na vidjelo iznijeti neke stvari iz vaše prošlosti koje niste pospremili i završili, a upravo to će vas potaknuti i potaknuti da to jednom učinite. i za sve.

Retrogradni Saturn je taj koji nas vraća u prošlost kako bismo ponovili, ali i konačno naučili i usvojili potrebne lekcije. U ovoj retrogradnoj fazi, osim novca, bit će aktualno i ljubavno pitanje.

Lekcije iz prošlosti vrijede i za ljubavno polje, pa pripazite da ne upadnete u stare/nove ljubavne probleme i ponovno vam slome srce.

Postoji neka nepovezanost između vašeg srca i uma. Osjećate da vaše srce želi u jednom smjeru, a vaš um u potpuno drugom smjeru. Na kraju, bitno je biti svoj, prepustiti se unutarnjem osjećaju da te vodi i nakon sagledavanja svih činjenica odlučiti koji je pravi put.

Bikovima, Jarcima i Vodenjacima 2024. donosi povratak starih ljubavi i test naučenih lekcija


luftika.rs

drugi upravo čitaju