REKLA JE “DA”: Car pred milionima zaprosio Aleks!

Rijaliti učesnik, Filip Car je odlučio i u dogovoru sa Drvetom mudrosti, vjerio svoju djevojku, Aleksandru Nikolić.

-Sve to lijepo zvuči, ne znam ja kako ćeš se ti dole snaći, ni da li ćeš ti moći kod mojih.. Razumiješ? Nekako si mi nesigurna. Nije to mala stvar da izađemo napolje, izlazimo za mjesec dana. To što smo se ja i ti dogovorili, nije mala stvar. Šta ako nije to to?

-Kako misliš nije to to? Je l’ tebi nije? – pitala je Aleks.

-Meni jeste, ali nisam 100 posto siguran u tebe, ali nisam ni u sebe. Možda bolje malo napolju da vidimo, da razmislimo. Pogotovo, prije kad smo pričali, al’ sad ovo zadnje.. Ja sam to tako zamišljao, da ćemo napraviti stan i da ćemo početi neki novi život. Nećemo se vucarati po rijalitijima. Jesi li ti sigurna u to – pitao je Car.

-Ja sam sigurna Filipe da ja hoću da budem sa tobom. Ja sam tebi to rekla. Ti meni tako kada pričaš, malo me zbunjuješ. – rekla je Aleks.

-Siguran sam, ali, znaš ono, kako bih ti rekao? – pitao je Car.

-Šta ako izađemo napolje i vidiš da ti nije to to, a to smo i ja i ti doživjeli? Kako bih ti rekao? Možda bolje da probamo kad izađemo napolje. prevelike planove smo mi napravili. Nije mali plan da počenmo sa radovima, da odmah se useljavamo.. – dodao je.

-Ti nisi siguran da je to, to, sa mnom, je l’ tako? – pitala je Aleks.

-Ti znaš dobro šta ja želim. Da li si sigurna da želiš provesti cijeli život sa mnom? – rekao je Car.

Potom se na video bimu pojavila poruka “Udaj se za mene”, Aleks se odmah rasplakala, dok je Car kleknuo s prstenom pred njom. Ona je rekla “da”, a Dejan Dragojević je s osmijehom na licu aplaudirao ovoj svečanosti.

-Jesam sigurna – rekla je Aleks.

-Nemoj samo da me za*ebeš- rekao je Car.

-Ovo je prelijepo! – rekla je Aleks.

-Nije mi dobro čovječe- rekao je Car.

Detaljnije pogledajte u videu.

REKLA JE “DA”: Car pred milionima zaprosio Aleks! Express.

express.ba

drugi upravo čitaju