RADILA KAO DADILJA U BEOGRADU: OVAJ OGLAS JE AZRA ŠABANOVIĆ OBJAVILA, PA OTIŠLA DA POMOGNE U UBISTVU ESKOBARA

radila kao dadilja u beogradu: ovaj oglas je azra šabanović objavila, pa otišla da pomogne u ubistvu eskobara

Naime, na Facebook grupi koja broji više od 10.000 članova, osumnjičena za ubistvo u Rušnju, Azra Š. pokušavala je da se angažuje kao dadilja.

Nakon što je vijest o hapšenju djevojke odjeknula, oglasila se i administratorka grupe.

  • Dragi članovi, moram sa vama da podijelim link i još jednom ponovim da dobro provjeravate koga angažujete. Nadam se da niko iz naše grupe nije sarađivao sa dolje pomenutom djevojkom. Uhapšena je, napustila je grupu prije tri dana, ali se duže vrijeme oglašavala i tražila posao – napisala je administartorka.

Djevojka se na grupi oglasila putem objave 26. januara ove godine, a putem komentara javljala na nekoliko oglasa roditelja koji su bili u potrazi za dadiljom.

radila kao dadilja u beogradu: ovaj oglas je azra šabanović objavila, pa otišla da pomogne u ubistvu eskobara
RADILA KAO DADILJA U BEOGRADU: OVAJ OGLAS JE AZRA ŠABANOVIĆ OBJAVILA, PA OTIŠLA DA POMOGNE U UBISTVU ESKOBARA
  • Drage mame, moje ime je Azra i studentica sam master studija sociologije u Sarajevu. Trenutno sam u Beogradu, a u Sarajevo bih morala ponekad otići na dan – dva zbog ispita. Imam dugogodišnje iskustvo sa čuvanjem djece, a do skoro sam čuvala četvoro u jednoj porodici. Lokacijski bi mi najviše odgovarao Zemun i okolina Zemuna, ali ako postoje linije do Vašeg mjesta stanovanja, onda nema problema. Ako Vam je potrebna osoba za čuvanje Vaših mališana javite mi se. Prijatan pozdrav svima – napisala je.

Podsjećamo, Azra Š. (22) uhapšena je 14. marta po potjernici u Sarajevu zbog sumnje da je učestvovalo u ubistvu Ranka Radoševića (54) Eskobara u Rušnju, dok se za njenim saradnikom, Markom Pjanovićem iz Brčkog i dalje traga.

Kako se saznaje, ona se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala “Golf 4” kojim su se Luka V. (35) i Stefan Z. (28) dovezli do pumpe, a nakon ubistva pobjegli. Prema našim informacijama, i ona je bila ta koja je kontaktirala Radoševića kako bi bili sigurni da će doći da proba vozilo koje su navodno prodavali, prenosi Telegraf.rs.

hayat.ba

drugi upravo čitaju