RADI S AUTIMA U NJEMAČKOJ, A ZNAMO SVI ČIME SE ZAPRAVO BAVIO: OBIČNI NASILNIK, U KAFIĆU JE UVIJEK GOVORIO KOGA ĆE PRETUĆI

Podsjetimo, Knežević se nakon stravičnog zločina dao u bijeg, te završio na zaobilaznici gdje je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Oni koji su ga poznavali su zgroženi, ali ne i iznenađeni njegovim činom.

Jedan običan nasilnik, prazna glava, ćorak. Kada bi ga vidjeli u kafiću uvijek je govorio kome bi htio razbiti glavu, koga pretući. Svi su krivi, samo on ispravan – ispričao je njegov poznanik za “Dnevnik.hr”.

Za njega se kaže da se u Njemačkoj bavi preprodajom polovnih automobila.

  • Nema šta nije radio. Radi s autima u Njemačkoj, govorili su, a znamo svi čime se zapravo bavio. Sigurno je i sada bio pod utjecajem kokaina. Stalno je vozio pijan i nadrogiran, kako je moguće da ga policija nikad nije uhvatila – naveo je poznanik.

Knežević, navodi, nije imao karaktera i iskorištavao je ljude.

  • Pravio je ljude budalama. Posudio je jednom auto od prijatelja. Napravio je na njemu totalnu štetu, a onda ga nije htio ni vratiti. Prijatelj ga je morao prijaviti na policiju da auto dobije nazad – ističe njegov poznanik i dodaje:
  • Zbog žene je bio par puta u pritvoru. Čim ga puste vani odmah opet kod nje. Bilo je perioda kad su bili u normalnim odnosima, on bi joj uređivao kuću, a onda opet klanje. Mlatio bi je, ona bi ga prijavila, a kad izađe sve po starom, prenosi Dnevnik.hr.

hayat.ba

drugi upravo čitaju