RADA MANOJLOVIĆ UGRAĐUJE SILIKONE?! Bila kod plastičara, izabrala je “jake trojke”

Rada Manojlović je nakon raskida sa Harisom Berkovićem navodno riješila da poveća poprsje. Ona je već bila kod plastičara i izabrala “jake trojke”.

Naime, pjevačica je nakon 14 godina na estradi pokleknula pred trendom i riješila da, poput većine koleginica, poveća poprsje. Rada se na ovaj korak odlučila poslije raskida šestogodišnje veze sa pjevačem Harisom Berkovićem.

  • Radi su oduvijek aduti bili duge noge i dobar glas i nikad nije imala kompleks zbog malih grudi. Kad je raskinula sa Harisom, rekla mi je da želi da promijeni nešto na sebi. Mislila sam da hoće da promijeni frizuru, kao većina žena poslije raskida, ali ona me je iznenadila. Rekla mi je da namjerava da ugradi silikone! – kaže Radina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.

Pjevačica je toliko odlučna u namjeri da poveća grudi da je navodno već bila kod plastičnog hirurga.

  • Rada je sa sestrom Majom prije nekoliko dana bila na konsultacijama kod plastičara. Definitivno će ugraditi silikone, ali neće pretjerivati. Izabrala je “jake trojke”, koje će najvjerovatnije ugraditi krajem ljeta jer sve do tada ima zakazane tezge, koje ne želi da otkazuje zbog operacije – priča sagovornica i dodaje da je folk zvijezda sa doktorom pričala čak i o operaciji nosa:
  • Rada se raspitivala i o operaciji nosa, ali je na kraju odustala od toga. Rekla je da nema dovoljno hrabrosti i za tu operaciju, iako mi je priznala da su joj smetale prozivke koleginica da ima veliki nos. Ma kad je već riješila da operiše grudi, ubjeđujem je da smanji i nos, ali ne vjerujem da će me poslušati – dodaje sagovornik.

Rada je godinama bila protivnik silikona i jedina je folk zvijezda koja nikad nije otišla pod nož.

Međutim, nedavno je promijenila mišljenje.

  • Ako nešto krene da mi visi ili spada i kad pomislim da nešto ne valja na mom tijelu, popraviću to. Kada uđem u neke godine, vrlo je moguće da ću se operisati – izjavljivala je ranije Manojlovićeva.

(express/alo)

RADA MANOJLOVIĆ UGRAĐUJE SILIKONE?! Bila kod plastičara, izabrala je “jake trojke” Express.

drugi upravo čitaju