Rada Manojlović otvoreno o bakšišu i novom albumu: Stariji muškarci joj se udvaraju

Rada Manojlović otkrila je razlog zašto još nije objavila nove pjesme, iako je spreman novi album.

– Album je završen, sve je spremno, ali čekam pravi trenutak. Nisam htjela da objavim pjesme prije nego što dođe pravi čas. Kada ulažeš toliko mnogo novca, a sada ga izbaciti zajedno sa još 50 drugih albuma, jednostavno ne želim. Ulagala sam u svaku pjesmu, svaka je jednako dobra – rekla je Rada.

Istakla je važnost kvalitete nad kvantitetom.

– Ima mnogo dobrih pjesama na tržištu, ali kada je previše toga, nijedna se ne može istaknuti. Moje kolege također ulažu puno novca u albume, iako su neke pjesme već postale popularne, neke će tek biti otkrivene. Međutim, želim izbjeći taj prezasićenje tržišta. Na novom albumu će biti kombinacija starih i novih pjesama. Nadam se da će moji fanovi prepoznati i cijeniti tu raznolikost – dodala je Rada.

Rada Manojlović otvoreno o bakšišu i novom albumu: Stariji muškarci joj se udvaraju

Rada je nedavno objasnila situaciju sa bakšišom na jednom od nastupa.

– Bakšiš dijelimo svi, volim vidjeti kreativne načine davanja napojnica. Često mi ljudi daju vrijedne poklone na nastupima, iako ponekad odbijem. Međutim, ponekad prihvatim, kao u slučaju zlatnog lanca koji mi je jedan momak dao. Iako sam ga upozorila da će se kajati, bio je uporan, pa sam ga ipak prihvatila – ispričala je pjevačica.

Također, otkrila je da je nakon traženja penzionera za vezu dobivala pozive starijih muškaraca.

– Tražila sam sportistu u penziji, ali stalno mi se javljaju penzioneri. Želim partnera koji je fizički aktivan, mlad i sposoban da prati moj tempo. Istina je da mi se javljaju muškarci stariji od 65 godina, iako cijenim svaku pažnju, zaista mi treba neko drugačiji. Važno mi je da je zgodan, fizički spreman i da me razumije, jer ja nisam tipična penzionerka. Kvalitetan odnos je ono što mi treba u životu – objasnila je Rada.

Objava RADA MANOJLOVIĆ ISKRENO O BAKŠIŠU I NOVOM ALBUMU: Javljaju joj se muškarci od 65 i više godina pojavila se prvo na Express.

Izvor: ( express.ba / Javno.ba )

drugi upravo čitaju