PRVO JE SPAVALA S NJIM PA MU GODINE SAZNALA NA INTERNETU: Ljubavna priča Jelene Karleuše i Duška Tošića

Pjevačica Jelena Karleuša i bivši nogometaš Duško Tošić proteklih godina često su privlačili pažnju javnosti, a prošle godine svi su se šokirali priopćenjem o razvodu koje je sama pjevačica podijelila na Instagramu.

-Duško i ja smo se dogovorili sporazumno okončati naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško sebe više ne vidi kao dio naše obitelji – napisala je Jelena tada. Ipak, roditelji Atine i Nike – i dalje su vjenčani, a Jelena kasnije nije često pričala o braku, dok nekadašnji nogometaš uopće nije komentirao njihov odnos.

Kako su se zaljubili Jelena Karleuša i Duško Tošić?

Na samom početku veze 2006. godine, pjevačica i nogometaš bili su jedan od najpoznatijih parova kojima je javnost bila opsjednuta. Mediji su ih pratili na svakom koraku, a pisalo se i da je Tošić bio odlučan osvojiti srce jedne od najpopularnijih balkanskih muzičkih zvijezda.

Kako su tvrdili mediji, nogometaš je ‘danima obljetao oko Jelene i pozivao je da prihvati odlazak na večeru, šaljući joj SMS poruke i cvijeće na prag njene kuće na Bežanijskoj kosi’. Jelena je uskoro bila šarmirana, a oni su se trudili zajedno provesti svaki slobodan trenutak, pa je pjevačica često boravila u Francuskoj gdje je Duško tada igrao. Prema pisanju medija, Duško je bio toliko zaljubljen da je jednom prilikom doletio u Beograd iz Francuske privatnim avionom samo kako bi vidio svoju dragu.

Ni Jelena nije krila da je, za promjenu, ovog puta ona bila izabrana i osvojena.

PRVO JE SPAVALA S NJIM PA MU GODINE SAZNALA NA INTERNETU: Ljubavna priča Jelene Karleuše i Duška Tošića

-Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je riječ o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam netko tko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču – istakla je pjevačica.

Kako je istaknula, tek je kasnije na internetu shvatila koliko je on mlađi od nje.

-On je bio jako uporan. Prvo sam ‘zgriješila’ s njim, a onda sam na Google-u provjerila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: ‘Dečko, sad ćeš me morati oženiti, budući da se ova bruka mora opravdati – rekla je Jelena.

-Šalu na stranu, imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čovjeka koji mi se nije miješao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – istjerivanju pravde.

Par se vjenčao 2008. godine, a potom su dobili dvije kćerke koje su danas njihov najveći ponos.

PRVO JE SPAVALA S NJIM PA MU GODINE SAZNALA NA INTERNETU: Ljubavna priča Jelene Karleuše i Duška Tošića Express.

express.ba

drugi upravo čitaju