PRVI SNIMAK DJEVOJKE SA KRILIMA SA BEBOM: Na svijet donijela Laru čije ime znači pobjeda

Slikarka i šampionka u paratekvondou, Dejana Bačko, rođena je bez ruku, a odavno je odabrala borbu kao model ponašanja i postala predmet divljenja mnogih. A sada su Dejana i njen partner Marko Nežić postali roditelji djevojčice kojoj su dali ime Lara, a koje potiče iz grčkog jezika i znači pobjeda.

Sada je prvi put Dejana, poznatija kao “djevojka sa krilima”, podijelila video snimak sa bebom. Njihovo maženje razniježilo je javnost pa su se komentari nizali.

@marko_dejana Ljubav naša najlepša ❤❤❤ Lara 👸 . . . #birth #pregnancy #baby #pregnant #doula #newborn #postpartum #motherhood #midwife #love #homebirth #childbirth #birthphotography #birthwithoutfear #breastfeeding #naturalbirth #birthdoula #family #maternity #birthday #hypnobirthing #momlife #empoweredbirth #childbirtheducation #birthphotographer #babygirl #labor #babies #mom #midwifery ♬ original sound – Marko I Dejana

-Jedan od najljepših trenutaka u životu – Lara. Ljubav naša najljepša – pisalo je u objavi.

Podsjetimo, Dejana je i prije dva dana na svom Instagram profilu, na kom ima više od 87 hiljada pratilaca, podijelila fotografiju sa kćerkicom, a njen osmijeh govorio je o njenoj sreći i ponosu.

“Sad si mama sa krilima, beba je prelijepa”, “Bravo, neka je Lara živa i zdrava”, “Čestitamo”, bili su samo neki od njih.

Inače, Dejana iako ima hendikep u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne obaveze, a sa svojim pratiocima nerijetko dijeli kako slika, putuje, trenira.

S obzirom da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje tijelo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primjer četkicu za slikanje drži prstima na nogama.

(Express/Blic)

PRVI SNIMAK DJEVOJKE SA KRILIMA SA BEBOM: Na svijet donijela Laru čije ime znači pobjeda Express.

express.ba

drugi upravo čitaju