PRVE FOTOGRAFIJE, OVO JE MJESTO NESREĆE, NASTRADALA KĆERKA JE UGLEDNOG DOKTORA: BILA MEĐU STUDENTIMA GENERACIJE

Njen otac zaposlen je u DZ Novi Sad kao specijalista ginekologije i akušerstva, a u karijeri je radio u domovima zdravlja u Srpskoj Crnji i u Zrenjaninu, kao i u privatnoj praksi. On je veoma cijenjen i ugledan ljekar u svojoj oblasti.

Porodica je rodom iz Drvara, u Novom Sadu važi za uglednu. Komšije iz Veternika koje žive u njihovoj ulici i dalje su u šoku.

  • Ja sam još u šoku, Irena je bila tako lijepa djevojka, cijela porodica je bila tako skladna, ovo je užas – rekla je jedna od komšinica, koja nije mogla da sakrije suze u očima.

Ostali samo odmahuju glavom, ne žele da se pomire sa činjenicom da nema njihove omiljene komšinice.

Ispred kuće je sinoć bio parkiran veliki broj automobila, jer su rodbina i komšije dolazili da izjave saučešće porodici. Trenutno ispred kuće nema nikoga, ali je kapija otvorena.

Roletne su spuštene do pola i zavjese se navučene na prozore, piše Telegraf.

  • Veternik je kao selo, svi se ovdje poznajemo i svi smo u ovom kvartu kao porodica, ovo što se dogodilo našim komšijama je strašno, ne smijem ni da zamislim kako je majci i ocu dr Milošu – kaže komšija koji živi u blizini.

Irena je završila Pravni fakultet u Novom Sadu, a potom master, nakon čega je upisala doktorske studije, inače bila je jedna od najboljih studentkinja.

Podjsetimo, osim Irene stradao je i njen novi poznanik, kojeg je upoznala to veče u kafiću na ski-stazi, Dragan V. (39) iz Aleksandrovca.

Njihova tijela sasvim slučajno su pronašli spasioci iz Gorske službe, a Draganovo tijelo bilo je oko 20 metara od sanki.

hayat.ba

drugi upravo čitaju