PRVA SARAJKA KOJA SE SLIKALA ZA PLAYBOY: Šta otkriva tetovaža na grudima Tine Kunić?

Od pakla i boli do vrhunca sreće, sve se činilo nemoguće, a onda povratkom iz Njemačke u moju zemlju BiH sve se okrenulo za 360 stepeni, priča kontroverzna Sarajka Tina Kunić, jedna od prvih Bosanki koja se fotografirala za „Playboy“.

-Kao feniks digla sam se iz pepela i svoje srce vratila u život. Nije bilo lako, pored velikog bola, takvo nešto učiniti. Znaju to oni koji su, kao i ja, za veoma kratko vrijeme izgubili majku, brata i druge drage osobe. Bog mi je dao neku snagu i podario mi svjetlost koja je pobijedila tamu u kojoj sam, donedavno, bila. To je život. Rodiš se i umreš. Bit je da upoznaš sebe onako u tišini daleko od svih zakona i pravila. Shvatila sam da moram bol odgurnuti od sebe da bih mogla nastaviti dalje, napraviti novi korak i uz sve iluzije koje nas prate, vratiti se u novi život.

prva sarajka koja se slikala za playboy: šta otkriva tetovaža na grudima tine kunić?

-Sa 38 godina života upoznala sam sebe tek 40 posto. Plod je to toga što sam, u vremenu iza, mnogo vremena provodila sa pogrešnim ljudima. Nalazimo se u okrutnom životu u kojem samo rijetki žive život o kakvom sanjaju. Većina se nekako uvukla u svoje oklope, na lica nabacila maske i pretvaraju se tako da je, uistinu, teško procijeniti koliko su puni zavisti, zlobe, neke mržnje prema drugima i drugačijima… Teško je danas imati pravog prijatelja sa kojim možeš popričati o svemu bez straha da će bilo šta od toga zloupotrijebiti i nanijeti ti bol. Volim uživati u životu, u slobodi u svakom pogledu, u čarima, strastima, u vatri koja u srcu gori i grije one koje volim i koji vole mene.

Na pitanje ko su muškarci sa kojima se viđa po sarajevskim klubovima samo se zagonetno osmjehnula.

prva sarajka koja se slikala za playboy: šta otkriva tetovaža na grudima tine kunić?

– Sretna sam. Trenutno nisam u nekoj ljubavnoj vezi niti planiram da svoje srce gurnem u nove okove iz kojih bi se, sutra, teško izvukla. Sretna sam ovako slobodna i neka ta sreća potraje što duže.   

prva sarajka koja se slikala za playboy: šta otkriva tetovaža na grudima tine kunić?

Sudeći po tetovaži na njenim bujnim grudima neko opasno kuca na vrata njenog srca. Da li će ih otvoriti, ostaje da se vidi.

Piše: E. M.

PRVA SARAJKA KOJA SE SLIKALA ZA PLAYBOY: Šta otkriva tetovaža na grudima Tine Kunić? Express.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju