“PRUŽILA JE RUKU MOM BRATU I ON JOJ JE SVE OPROSTIO” Dalila htjela da se pomire

Vladimir Tomović, bivši učesnik Zadruge, prokomentarisao je pobjednika, kao i drugoplasiranu, Dejana i Dalilu Dragojević.

On je bio u rijalitiju sa Davidom Dragojevićem i tadašnjom njegovom vjerenicom Aleksandrom Subotić, ali i u narednoj sezoni sa Dejanom i Dalilom, kada ga je Dragojevićka jako uvrijedila pomenuvši mu pokojnog oca.

– Jesam ono što standarndo, na telefonu, a nisam ovako gledao. O Dejanu mislim sve najbolje, o drugom mjestu sve najbolje i o trećem sve najbolje. Osim sa Anđelom, koju ne poznajem, o drugo dvoje… Ne pričaju oni o meni, ni ja o njima. Oni su se predstavili na način na koji su željeli, publika je odlučila. On je pobjednik, ona je bila druga, to je naša… bolje šuti Vladimire – rekao je Tomović kroz smijeh.

Ipak, smatra da se u ovoj sezoni Zadruge dogodila jedna dobra stvar, a to je da su braća Dejan i David ponovo bliski.  

– Utisak “Zadruge 5” je da su krovno braća zajedno. Ma kakav taj Dejan bio kad sam ja u pitanju, kako je komentarisao mene, ma kakav taj David bio prema meni dok je bio sa Aleksandrom, kao čovjek koji prati rijaliti, sretan sam što su dva brata zajedno. To je nešto što treba da bude ideal svih nas. Jedna porodica je zajedno. Dejan i Dalila su se razveli, pa dobro. Ona naći boljeg, on bolju. Ako je nešto dobro donijela “Zadruga 5” je da se porodica sjedinila. To mi je utisak ove sezone – kaže on.

Kada su ga pitali kako on kao ponosni Crnogorac komentariše Dalilinu prevaru sa Filipom Carem, rekao je:

– Ona je mene jako uvrijedila u “Zadruzi 3”. Nema potrebe da ja… Ja sam neko ko, kad vidi osobu da je izvrnuta napadima, nekom linču, smatram da je ne treba satanizovati. Sama će ona da se nosi s tim, nije ni njoj lako. Uradila je šta je uradila. Da li ću biti bolji čovjek ako kažem nešto? Neću. Ako je ona bila u tom trenutku sretna, neka je. Ne želim joj ništa loše, oprostio sam joj. Kakav bih ja čovjek bio kad bih samo razmišljao šta su drugi loše uradili meni? Ako ne oprostiš, nemoj sutra da tražiš oprost. Ona je meni prišla u Zadruzi, izvinila se, pružila je ruku mom bratu, on ju je prihvatio, ja nisam mogao da pređem preko toga – rekao je Tomović.

(Express/Srbijadanas)

“PRUŽILA JE RUKU MOM BRATU I ON JOJ JE SVE OPROSTIO” Dalila htjela da se pomire Express.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju