PROŠLA JE GOLGOTU: Žena koja je sve izgubila zbog Ibrahimovića

Uspješna preduzetnica i poslovna žena koja se bavi nekretninama, Helena Seger (51) jedna je od onih koje ne žele da žive od slave svog muža. I dok zli jezici ističu njihovu razliku u godinama, lijepa plavuša iz Švedske je vremenom Zlatana Ibrahimoviča (40) učinila još jačim.

Zlatan potiče iz siromašne porodice i njegovi roditelji su se svakodnevno borili da obezbijede osnovno. Ali on je vremenom uložio mnoog rada i truda i postigao odroman svjetski uspeh u svijetu fudbala. Ta nit ga i povezuje sa Helenom – ona je počela da radi sa samo 13 godina.

Napustila uspješnu karijeru zbog Ibre

Rođena 25. avgusta 1970, Helena je rano počela da stiče iskustvo, Radila je paralelno dok je studiralala, a diplomirala je dizajn i ekonomiju. Imala je velike ambicije i nije se ničega plašila.

Gradila je karijeru u marketingu i nekretninama, a danas njeno bogatstvo iznosi oko 160 miliona dolara. Na njenom bankovnom računu je već bila prilična suma novca i prije nego što je upoznala Zlatana.

Helena se preselila u Italiju sa Zlatanom kada je on potpisao ugovor za Juventus. Zbog toga je morala da napusti sve svoje ugovore, sve kontakte koje je godinama gradila i da prosto sahrani svoju karijeru u Švedskoj.

Ali onda se digla ponovo. Osnovala je firmu u Italiji, i trenutno se uglavnom bavi nekretninama.

Prvo ga odbila jer je arogantan

Helena se sa Zlatanom upoznala još 2002. Međutim, nakon prvog susreta, Šveđanka nije obraćala mnogo pažnje na zvijezdu Milana zbog njegovog arogantnog ponašanja. Ali poznato je koliko je Ibra tvrdoglav. Dosta se potrudio da promijeni Helenino mišljenje i konačno je uspio da osvoji njeno srce. I od tada su njih potpuno ispod radara. Skoro da uopšte nisu govorili o svom braku.

prošla je golgotu: žena koja je sve izgubila zbog ibrahimovića

Svog prvog sina Maksimilijana dobili su 22. septembra 2006. Dvije godine kasnije dobili su još jednog sina, Vinsenta i s njima dvojicom Helena redovno prati tatine utakmice.

Helena je prilično tajanstvena po pitanju svog ličnog života i skoro da se uopšte ne oglašava na društvenim mrežama. Djeluje da ne uživa u velikoj slavi i interesovanju javnosti. Njih dvoje radije vole da daleko od kamera uživaju sa svojom djecom.

(Express/cdm.me)

PROŠLA JE GOLGOTU: Žena koja je sve izgubila zbog Ibrahimovića Express.

drugi upravo čitaju