Pronađen speed i molotovljevi kokteli kod 26-godišnjeg A.F.

Policijski službenici MUP-a Kantona Središnja Bosna u srijedu su kod  A.F. (1997.) iz Kiseljaka pronašli određenu količinu materije za koju se sumnja da je opojna droga speed, a tijekom pretresa vozila i kuće koju koristi pronašli su i automatsku pušku i tzv. molotovljeve koktele.

“Dana 23. kolovoza oko 18,30 sati u mjestu Han Ploča, općina Kiseljak, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a i tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu i pregled osobe A.F. rođenog 1997.godine iz Kiseljaka. Tom prilikom spomeuti je dobrovoljno predao određenu količinu materije za koju se sumnja da je opojna droga speed”, stoji jutros u redovitom izvješću MUP-a Kantona Središnja Bosna.

Na osnovu naredbe Općinskog suda Kiseljak policijski službenici su izvršili i pretres kuće, pratećih objekata i vozila koje koristi A.F., a koja se nalazi u mjestu Višnjica Polje, općina Kiseljak.

Tom prilikom su pronašli još i vatreno oružje –  jednu automatsku puška sa spremnikom u kojem se nalazilo 26 metaka, tri tzv. “molotovljeva koktela”, kao i određenu količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed, navodi se u priopćenju.

The post Pronađen speed i molotovljevi kokteli kod 26-godišnjeg A.F. appeared first on Dnevni.ba.

dnevni.ba

drugi upravo čitaju