PROGOVORIO O MILJANINOJ TRUDNOĆI! Ivan Marinković: “Očekujemo da Željko dobije brata ili sestru!”

Nedavno se u medijima pojavila vijest da Miljana Kulić navodno ponovo sumnja da je u drugom stanju. Ona je navodno nakon raskida sa Nenadom Macanovićem Bebicom osjetila prve simptome trudnoće i riješila je da mu to saopšti. Kako prenose domaći mediji, Bebica se uplašio kako će Marija Kulić reagovati ukoliko se ispostavi da je Miljana zaista trudna.

Marija se iznervirala zbog ove vijesti, pa je putem svog Instagram profila demantovala da je Miljana u drugom stanju. Marija tvrdi da Miljana nije trudna i da je sve laž.
Ivan Marinković je o ovoj temi razgovarao u emisiji “Na vezi sa Ivanom”.

  • Sa Miljanom sam u korektnim odnosima, ali se više čujem sa Marijom zbog Željka. Vidio sam tu vijest u medijma (o Miljaninoj trudnoći), ali ja sa tim nemam ništa, niti me to zanima. To je njihova stvar i ja imam svoje obaveze i svoje neke prioritete u životu, tako da taj dio njihovog života, mene ne zanima – rekao je Ivan, a potom je otkrio da li bi on volio da Željko dobije još jednog brata ili sestru:
  • Ja bih voleo da Željko dobije brata ili sestru, ali kada smo Jelena i ja u pitanju, pošto mi već duže vremena radimo na tome i to očekujemo. Što se mene tiče neka dobije i sa druge strane, možda i sa one treće strane. Djeca su uvek dobrodošla. Drago mi je kada vidim u medijima da kažu da je natalitet u Srbiji porastao i mislim da je to prava stvar za našu zemlju – rekao je Marinković u emisiji “Na vezi sa Ivanom”.

Novinarka je potom pitala Ivana da li planira da upozna Željka sa kćerkom Lenom.

  • Ja planiram, ali to su neke stvari koje nisu baš do mene i na kojima mora malo više da se radi. Stara sam čekalica kada su te stvari u pitanju. Ne forsiram ni jednu, ni drugu stranu. Željko je mali da o tome uopšte ima neki uvid, a što se Lene tiče, ona je već velika djevojka i ima neke druge poglede na svijet kada su te stvari u pitanju i njena majka i ja to potpuno razumijem. Čekam pravi momenat i mislim da će to sve jednog dana biti kako treba – rekao je Ivan Marinković.

(express/srbijadanas)

PROGOVORIO O MILJANINOJ TRUDNOĆI! Ivan Marinković: “Očekujemo da Željko dobije brata ili sestru!” Express.

express.ba

drugi upravo čitaju