Prodala kuću da bi išla na plastične operacije, sada živi u kamperu

Svjedoci smo da je ljepota postala jako važna svima, ne samo ženama. Vodeći se internet trendovima lako shatamo da su operacije svima dostupne, a katkad nas prevari utisak da su i jeftine.

Keli Bizli je blogerka koja živi na jezeru Taho u Kaliforniji zato što je prodala svoju kuću da bi se podvrgla operacijama.

Keli je prodala svoje imanje u Arizoni kako bi sebi mogla da priušti proceduru od 14.000 dolara, piše Kurir. Ona od tada živi u kamperu ali ima novo lice koje pokazuje svima.

-Oko 48. godine lice je počelo brzo da mi pada. Promjene su bile zapanjujuće. Rezultati su iznad onoga što sam očekivala. Nisam očekivala da ću izgledati mlađe – objasnila je Bizli.

Ova 50-godišnjakinja je objasnila da su joj tamošnji plastični hirurzi rekli da treba da pripremi od 50.000 do 60.000 dolara. Kako nije imala novca, pridružila se Facebook grupi za EOC Plastics, koja koordinira plastične operacije u Meksiku. Cijena tamošnjeg tretmana iznosi oko 14.000 dolara.

Procedura je zaista koštala 14.000 dolara. Operacija je trajala četiri sata i uključivala skidanje masti sa njenih butina i stavljanje na usne i lice.

Na kraju je otišla na produženi lifting lica, podizanje vrata, podizanje usana i transfer masti sa butina. Šest dana se oporavljala u hotelu u Tihuani, a zatim se odvezla kući u Sjedinjene Države.

Odlučila je da se rastane sa starim načinom života, te je prodala kuću, tim novcem platila operacije, a kako je istakla uopšte ne žali zbog odluke, čak se osjeća mnogo bolje nego ikada, ponosna na svoje tijelo i lice.

Prodala kuću da bi išla na plastične operacije, sada živi u kamperu Express.


express.ba

drugi upravo čitaju