Princ William ponovo osvojio simpatije: Stigao u dvorac Windsor na romobilu

Novo doba donosi sa sobom nove trendove i ruši predrasude. Čak ni kraljevska porodica ne odolijeva modernim trendovima, što je pokazao princ William čiji je nedavni video postao viralan na društvenim mrežama.

 

Princ William je uhvaćen ovog tjedna kako vozi električni romobil kroz dvorište dvorca Windsora.

 

Paparazzi su ga snimili iz daljine, a video snimak princa koji se vozi na romobilu brzo je postao viralan i razveselio fanove.

@thetelegraph 👑 Princ od Walesa je snimljen kako jurca prema dvorcu Windsora na električnom romobilu. Prošlog ljeta je otkriveno da je princ William sebi priuštio dvotockaš, električni romobil sa maksimalnom brzinom od 10mph kako bi lakše putovao do dvorca i natrag iz svoje porodične kuće, Adelaide Cottage, na imanju Windsora. #princewilliam #royalfamily #kingcharles #fyp #windsorcastle ♬ original sound – The Telegraph

Ovaj romobil princ William je kupio prošle godine.

 

“To jednostavno ima smisla. Putovanje od porodične kuće Adelaide Cottage do dvorca Windsor je skoro pet kilometara, tako da je lakše koristiti romobil umjesto automobila ili hodati”, izjavio je izvor za The Sun.

 

 

“Preslatko, ali neobično”, “Njegovi kraljevski preci sigurno nisu to radili”, ”Ovo je show!”, ”On će biti sjajan kralj!”, ”Nisam znao da je tako opušten”, ”Legenda”, samo su neki od komentara.

 

princ william ponovo osvojio simpatije: stigao u dvorac windsor na romobilu

Inače, princ William nedavno je za svoj rođendan odveo svoju djecu na koncert Taylor Swift u Londonu, što je još jednom pokazalo koliko je opušten i spontan.

Post Još jednom pokupio simpatije: Princ William u dvorac Windsor stigao na romobilu prvi put pojavio na Azra Magazin.


Izvor: ( azra.ba / Javno.ba )

drugi upravo čitaju