PRIJAVE ZA PODVODNE FILMOVE OTVORENE DO 20. SRPNJA 2023.

Amater ili profesionalac, znatiželjni ili slučajni snimatelj (autor) može prijaviti svoj podvodni film do 20.srpnja na Neum Underwater Film Festval 2023 koji se organizira u Neumu 18. i 19. kolovoza 2023.!

Neum Underwater Film Festival  Festival je prilika za promociju filmova i autora i klasični underwater filmski networking. Organizatora, Udrugu Standard i Neum raduje dosadašnji broj prijava, gdje trenutno prednjače prijavljeni filmovi iz inozemstva, te autori koji se javljaju svake godine s novim radovima.

Neum Underwter Film Festival pozicionirao se u sam vrh svjetskih podvodnih filmskih festivala i uvrstio Neum na svjetsku kartu kulturnih događanja.

 Neum Underwater Film Festival dodjeljuje nagrade u 5 kategorija (za najbolji film, za najbolju kameru, za najbolju glazbu, najbolji ekofilm i najbolji BH podvodni film) i Nagradu publike.  Organizator posebno poziva BH autore, amatere i umjetnike da podijele svoj podvodni film sa svjetskom publikom Festivala i s festivalskom publikom u Neumu.

Uz glavnu projekcijsku večer, i ove godine, 18.08. petak, tjekom prvog dana Neum Underwater Film Festivala prikazuje se i program studentskih i amaterskih filmova (Fest&val). Naredni dan 19.08. održava se filmska radionica na temu kako biti podvodni snimatelj, kako efikasno i sigurno snimati pod vodom.

Podvodni filmovi iz cijelog svijeta

Festival je imao čast ugostiti i prikazati radove autora poput Gareth Bartletta (Grand Prix Mike & Maurice), Mare Milin, Vinko Ćemeraš, Sandra Mađanović, Júlia Girós, Nebojša Vojnović, Clayton Conn (Grand Prix Tiger (Shark) king), Blane Henderson, Lorenzo Moscia, Francesco Cabras…

Ukoliko dopuste vremenske prilike, Neum Underwater Film Festuval će organizirati synchro projekcije u isto vrijeme, na plaži u Neumu. Više informacija o Festivalu i prijavama na stranici  www.uff.ba . Ulaz na filmske projekcije Neum Underwater Film Festivala  i filmske radionice je slobodan. Dobro došli na Neum Underwater Film Festival 2023!

PRIJAVE ZA PODVODNE FILMOVE OTVORENE DO 20. SRPNJA 2023. Dnevni.ba.

dnevni.ba

drugi upravo čitaju