Preživjela putnica nesreće u Srbiji: ‘Sve se dogodilo u sekundi, bilo je jezivo, ja ne znam plivati…‘

preživjela putnica nesreće u srbiji: ‘sve se dogodilo u sekundi, bilo je jezivo, ja ne znam plivati…‘

Ističe da je u trenutku rušenja mosta bila svjesna, te da je odmah krenula tražiti pomoć.

Vesna Prodanović, putnica iz autobusa iz Zvornika čiji su putnici nastradali na visećem mostu u Ovčar Banji, otkrila je što se događalo u trenutku kada se most srušio. U tragediji su dvije osobe stradale, dok je 10 njih ozlijeđeno, a Vesna ističe da sve dogodilo u 20 sekundi.

Putnici s dva autobusa krenuli iz Zvornika, u namjeri da obiđu manastir Jovanje. Nije bio plan da svraćaju u Ovčar Banju, ali su to učinili zbog radova na putu.

– Sve se dogodilo u sekundi, bilo je više od 20 ljudi na mostu. Nismo znali što nas je snašlo u momentu kad je pukao most – počinje priču Vesna.

Ističe da je u trenutku rušenja mosta bila svjesna, te da je odmah krenula tražiti pomoć.

– Bila sam svjesna, istrčala sam na put, krenula da zaustavljam automobile. Dečko je stao i zvao Hitnu pomoć i policiju. Scena je bila jeziva. Ekipa Hitne pomoći se odmah stvorila na licu mjesta i počela pružati pomoć ljudima koji su jecali – kaže Vesna i dodaje:

– Pomiješali smo se iz dva autobusa, jedna baka je rekla da neće na most, ne sluteći što će se dogoditi.

Ona navodi i da je bilo strašno.

– Bilo je jezivo, ja ne znam plivati pa nisam mogla da skočim i pomognem – dodaje ona.

Podsjetimo, nesreća se dogodila jutros oko 10 sati. Dvije žene su stradale, dok je njih 10 ozlijeđeno. Most je pukao dok su se putnici nalazili na njemu i to zbog preopterećenja.

The post Preživjela putnica nesreće u Srbiji: ‘Sve se dogodilo u sekundi, bilo je jezivo, ja ne znam plivati…‘ first appeared on Posušje.info.

Objava Preživjela putnica nesreće u Srbiji: ‘Sve se dogodilo u sekundi, bilo je jezivo, ja ne znam plivati…‘ pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

drugi upravo čitaju