POZNAT UZROK SMRTI MIODRAGA JEŠIĆA: EVO ŠTA JE RAZLOG PRERANOG ODLASKA LEGENDARNOG FUDBALERA

Prema pisanju Kurira, legendarni fudbaler i trener Partizana imao je infarkt tokom vožnje.

Nalazi obdukcije pokazali su da je Miodrag Ješić nastradao tako što je usljed srčanog udara izgubio kontrolu nad svojim vozilom i direktno se zakucao u kamion koji mu je dolazio u susret sa druge strane magistralnog puta Ruma – Jarak.

Sahranjen je na Topčiderskom groblju u ponedeljak, u porodičnoj grobnici pored svoje prve kćerke Jelene, koja je takođe u saobraćajnoj nesreći prije dve decenije izgubila život. Na vječni počinak Miodraga Ješića ispratili su prijatelji i porodica, supruga Irena i ćerka Tara, te žena iz prvog braka Gordana.

Bivši fudbaleri Partizana, Crvene zvezde i sportski prijatelji odali su posljednju počast Miodragu Ješiću – Nenad Bjeković, Goran Stevanović, Zvonko Varga, Miodrag Đelmaš, Zvonko Živković, Darko Belojević, Vlado Čapljić…

Vladimir Petrović Pižon, Dušan Maravić, Stanislav Karasi, Mihajlo Pjanović, Leo Lerinc, Srđan Vasiljević, zatim Đorđe Tomić, Nikola Damjanac, Milivoje Ćirković, Goran Trobok, Saša Ilić, Goran Pandurović, Marko Lomić, Igor Duljaj… Kolege treneri Marko Nikolić i Dragomir Okuka.

hayat.ba

drugi upravo čitaju