POTRESNO… INVALID BOŠKO ŽELI NA DŽEJLIN KONCERT: Ima da ideš, pa makar te nas petorica nosili niz stepenice

Boško iz Srbije, invalid od rođenja, prije nekog vremena poslao nam je potresno pismo koje je adresirano na našu pjevačicu – Džejlu Ramović. Tvoj glas je moj lijek, tako je svojevremeno Boško doživljavao Džejlu i njeno pjevanje.

I danas se, kaže nam, ništa nije promijenilo. Svaki dan lakše podnosi uz njen glas. Sada je Boško adresirao novo pismo, ali za Džejlinu majku.

Carice-majko,

-Ovo je početak koji može da začudi ali ako se pročita do kraja razumjeće se. Vi ste Carice-majko za mene uradili što niko nikad nije i što prema Vama osjećam duboku zahvalnost.

Zahvalnost što ste zaslužni za to što se osjećam da sam slobodan i da letim i ako sjedim u invalidskim kolicima. Što u njima ponekad zaspim jer me u njima nekad obuzme spokoj i mir. Što sam konačno našao i lijek koji čini moj život boljim. Zbog sredstva zbog koga preguram dan i imam želju da se budim. Što sam našao utjehu i sklonište od svakodnevnih muka i problema od kojih sam tako umoran i bezvoljan. Hvala Vam na Ljekovitoj Džejli.

Hvala Vam što ste se niste zaustavili na dvoje djece. Vaša je najveća zasluga što je treće najbolje. Što je ono onakvo kakvo je. Što je izuzetan čovjek prije svega a i moj lijek. Mogu o Džejli ljudi da misle šta god požele ali samo ja mogu da kažem da je moj lijek. Izumitelj ovog lijeka zaslužuje da dobije Nobelovu nagradu iz medicine. Taj lijek je toliko čudesan i jedinstven da skoro miko osim mene ne može da povjeruje da on postoji i da djeluje kako djeluje. Za mene je otvorenost i iskrenost normalna i zbog toga sam sve ovo i napisao.

Carice-majko želim ti da budeš slobodna, sama sebi najvažnija. Da ostvaruješ svoje snove. Da ostvaruješ svoje želje ma koliko one neobične bile i šta god i kogod o tome mislio. Gledaj samo sebe i ne osvrći se. Smij se i budi sretna. Voli sebe kao što te niko nikad nije volio.

Carice majko sa dubokim divljenjem

A Boško je danas mogao ispuniti sebi najveću želju – da upozna ljekovitu Džejlu.

-Danas je Džejla trebala da ima koncert u Trsteniku koji je susjedni grad Kruševcu gdje živim. Moj drug je rekao ima da ideš makar te nas 5 spuštalo niz strme stepenice. A ja sam pomislio da makar se polomio ima da idem i da će jednom u mom životu da bude kako ja hoću a ne kako drugi hoće. I dao bi ovo pismo Džejli da da svojoj majci jer ona zaslužuje takvo pismo i ne zaslužuje ni jedan odvratan komentar koji sam pročitao. Nažalost, njen nastup je odgođen za juli – napisao je Boško od čijeg zdravlja će ovisiti da li će uspjeti otići na njen prolongirani nastup koji će se desiti u julu.

(Express)

POTRESNO… INVALID BOŠKO ŽELI NA DŽEJLIN KONCERT: Ima da ideš, pa makar te nas petorica nosili niz stepenice Express.

express.ba

drugi upravo čitaju