2.7 C
Sarajevo
Pon, 03, 23

POSLIJE MENE POTOP: Pored lošeg pjevanja i skandala, Karleuša se počela baviti i proročanstvima

Jelena Karleuša, koje je i sama ranije bila član žirija muzičkog takmičenja, oglasila se na Instagramu gdje je oplela po cijelom žiriju „Zvezda Granda“, Saši Popoviću i prorekla svima pojedinačno “propast”.

Moje proročanstvo za “Zvezde Granda” kada sam rekla da su mrtvi bez mene se naravno odavno obistinilo. Sada, pošto Viki nije bila dobra, morat ću da objavim novo proročanstvo za naredni period:

-“Zvezde Granda” će se ugasiti. Željko Mitrović će ih primoran lošim rejtingom prebaciti u noćni termin od 2 do 5 utorkom, a onda i potpuno ukinuti.

-United Media koja je kupila “Grand” tužit će Sašu Popovića za milionsku odštetu zbog stopostotnog pada rejtinga.

-Saša Popović će se preseliti u Opatiju za stalno. Kupit će tamo novi brod koji će jedno jutro isploviti i tada će posljednji put biti viđen. Lokalno stanovništvo će pričati o ukletom brodu koji zastrašuje turiste.

-Viki će platiti da joj neko napiše knjigu “Kako sam sjedila pored JK”. Od prodaje, živjet će skromno u nebitnosti do kraja života.

-Marija će roditi bebu i nastavit će svoju muzičku karijeru.

POSLIJE MENE POTOP: Pored lošeg pjevanja i skandala, Karleuša se počela baviti i proročanstvima
Snežana neće znati da se šou ne emituje, Saša će potonuti na ukletom brodu

-Đorđe David će biti žrtva grupe građana koja će ga sačekati ispred ulaza, revoltirana njegovim postojanjem. Na suđenju će biti oslobođeni krivice, a zatim i odlikovani.

-Ceca će sa “djecom” preći u “Zadrugu” i bit će ugovorom obavezana da ne smije da progovara.

-Ana Bekuta će nastaviti sa svojom blistavom karijerom.

-Mili, Bosanac i Snežana će i dalje sjediti u “Zvezdama Granda” jer im niko neće reći da se to odavno ne emituje.

Valjalo bi se prisjetiti da je član žirija bio i Aca Lukas, koji je također skretao pažnju na sebe, pa „Zvezde Granda“ nisu doživjele propast njegovim odlaskom. Jelena Karleuša jeste plijenila pažnju svojim stajlinzima (što svakako radi na svakodnevnom nivou), ali treba biti iskren i reći da njeni kandidati uglavnom nisu postizali značajniji uspjeh.

POSLIJE MENE POTOP: Pored lošeg pjevanja i skandala, Karleuša se počela baviti i proročanstvima
Viki će živjeti u nebitnosti, a Ceca odlazi u „Zadrugu“

Od njenog odlaska „Zvezde Granda“ iznjedrile su imena poput Nermina Handžića, Mahira Mulalića ili Melihe Imširović. Stajlinzi im nisu za osudu, vidi se da im scena „basta“, pa se logički zaključak nameće sam – šta je to što bi im njeno sjedenje u žiriju donijelo? Da li bi bili bolji pjevači i da li bi postigli veći uspjeh? Da se ne bavimo proročanstvima kao Karleuša, ali čini se da ona tu ne bi imala značajnijeg uticaja.

Sjetimo se samo slučaja Anastasije Ićurup koja je zbog komentara o stajlinzima napustila pomenuto takmičenje ili Mire Medan iz Trebinja, koju je Karleuša veleumno upitala da li tamo imaju struju i internet.

Tako da smo njenim odlaskom samo ostali bez nekoga ko vrijeđa, potcjenjuje i ponižava, a ne nekoga ko pjeva vrhunski ima neprolazne, kultne pjesme ili nekoga ko mlade nade može učiniti boljim i kvalitetnijim pjevačima. Manje je svađa i sukoba, pa sve i da se ostvari njeno „proročanstvo“ i neće biti neka šteta… Ne treba biti neki poseban prorok da se prorekne kako nas od Karleuše u budućnosti mogu očekivati samo neki novi skandali, mudrovanja i sukobi.

Piše: Ozren T.

POSLIJE MENE POTOP: Pored lošeg pjevanja i skandala, Karleuša se počela baviti i proročanstvima Express.

express.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Una
Unahttps://tnt.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa