POPIO JE ČAŠU VOTKE, IMAO INTIMNE ODNOSE I UMRO: Ove detalje je ispričala policiji Vidojeva ljubavnica

Nakon što je Nikolina Pišek potvrdila ono o čemu se pričalo od dana smrti njenog supruga, da je preminuo u stanu ljubavnice, bura se ne stišava.

Njen svekar Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, i dalje tvrdi da to nije tačno, drži se verzije da je njegov pokojni sin te večeri bio na masaži, i prijeti da će objaviti svesku sa imenima muškaraca s kojima je voditeljica navodno varala Vidoja.

Ipak, kako “Kurir” nezvanično saznaje, D. B. djevojka koja je bila s Nikolininim suprugom kada je preminuo 8. maja prošle godine u 44. godini, policiji je tokom uviđaja navodno ispričala da su se poznavali godinu dana i da su te večeri imali s*ksualni odnos.

-Ta djevojka ispitana je na licu mjesta. Rekla je da je po zanimanju fizioterapeut i da Vidoja poznaje oko godinu dana. Navela je da je on u braku s Nikolinom Pišek. Ispričala je da je Vidoje kod njen u stan došao dan ranije, oko 21.30 sati i da joj je done+io haljinu za rođendan – priča izvor za medije i nastavlja:

-Policajcima je ispričala da je Vidoje popio jednu čašu votke nakon čega su imali s*ks. Poslije toga je zaspao. U nekom trenutku, kako je ispričala, on je prestao da hrče, što do tada to nije bio slučaj i njoj je to postalo sumnjivo. Prišla mu je kako bi provjerila da li diše, ali je ustanovila da on ne daje znake života. Tada je pozvala policiju i Hitnu pomoć – kaže izvor za “Kurir”.

Ona je, kako dalje prenose mediji, potom pozvala Vidojevu majku.

popio je čašu votke, imao intimne odnose i umro: ove detalje je ispričala policiji vidojeva ljubavnica
POPIO JE ČAŠU VOTKE, IMAO INTIMNE ODNOSE I UMRO: Ove detalje je ispričala policiji Vidojeva ljubavnica

Vidojev otac Miša Grof se pojavio u stanu u kojem je, kako je policija utvrdila, D. B. bila podstanarka.

-I Miša Grof je dao izjavu na licu mjesta. Rekao je da je njegov sin prethodne večeri bio kod njega u stanu i da je odande otišao oko 19 sati kao i da mu nije poznato da je njegov sin imao neki zdravstveni problem te da ne zna zbog čega je mogao da umre.

Obdukcijom je utvrđeno da je Vidoje preminuo usljed zapaljenja srčanog mišića, najvjerovatnije virusnog porijekla. Hemijsko-toksikološkom analizom utvđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2,83 promila alkohola u krvi.

POPIO JE ČAŠU VOTKE, IMAO INTIMNE ODNOSE I UMRO: Ove detalje je ispričala policiji Vidojeva ljubavnica Express.

express.ba

drugi upravo čitaju