POLITIČARKA NUKIĆ IZ SREBRENICE UDARILA DJEČAKA AUTOM I POBJEGLA

Ona je automobilom udarila dječaka a policija iz Srebrenice noćas ju je uhapsila.

Povrijeđeni dječak iz Bratunca još uvijek se bori za svoj život na UKC “Gradina” Tuzla. Mještani su dječaka našli pored puta u kanalu.

  • Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, 11.06.2022. godine oko 1.55 uhapsili su osobu inicijala Dž.N. iz Srebrenice, zbog krivičnog djela Ugrožavanje javnog saobraćaja i Nepružanje pomoći povrijeđenom licu u saobraćajnoj nezgodi”, navodi se u saopćenju policije.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su od 9. juna 2022. godine tragali za osobom koje je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bratuncu teško povrijedilo maloljetnog pješaka, te napustila mjesta događaja.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji na dokumentovanju navedenih krivičnih djela, te dostavljanje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima, saopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama od izvora bliskih istrazi o ovom slučaju, osoba je odmah poslije predaje priznala o događaju koji se dogodio u Bratuncu, piše Raport.ba.

Zbog zakonske procedure, ista osoba nije mogla biti uhapšena prije navedenog vremenskog roka u pristiglom saopćenju, prenosi portal Zvornički.

hayat.ba

drugi upravo čitaju